Hvordan Lodde Hodetelefoner

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lodde Hodetelefoner
Hvordan Lodde Hodetelefoner

Video: Hvordan Lodde Hodetelefoner

Video: Hvordan Lodde Hodetelefoner
Video: Lodderamme - hvordan lodde sammen kobberrør 2024, April
Anonim

Hodetelefoner gjør livet vårt mye enklere: For det første kan du nyte favorittmusikken din uten å forstyrre andre (spesielt viktig når et lite barn er hjemme, og en av foreldrene vil høre på musikk), og for det andre kan du gjøre ting slik som for ikke å forstyrre deg med fremmede lyder … Ødelagte hodetelefoner er alltid en plage, spesielt hvis de er presserende, så du kan prøve å lodde dem raskt.

Hvordan lodde hodetelefoner
Hvordan lodde hodetelefoner

Det er nødvendig

Hodetelefoner, loddejern, wire cutters, kniv, epoxy lim, syntetiske tråder, skylling av alkohol

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn skaden på hodetelefonene. Hvis lyden i "ørene" først rasler, og deretter forsvinner helt, betyr det at det har oppstått et brudd på stedet der ledningen er bøyd. For å gjenopprette funksjonen til hodetelefonene, kutt kabelen under kuttet og lodd den på nytt.

Steg 2

Hvis du har full lydmangel i hodetelefonene, og ringingen indikerer at viklingen er intakt, betyr det at kanalen er tett. Dermed fungerer bare øreproppene som ikke fungerer, og nettet av dem er forurenset med ørevoks. Reparasjonen består i å vaske masken med alkohol etter demontering av øretelefonen.

Trinn 3

Hvis det i det ene "øret" er en annen avspilling av avspilling enn i det andre, er det en raslende og knitrende lyd, så ligger problemet i skaden på membranen. I dette tilfellet må hodetelefonene åpnes, membranen rettes ut og rengjøres om nødvendig, men disse tiltakene er bare midlertidige, og til slutt må membranen endres.

Anbefalt: