Hvordan Lukke En Sløyfe I En Sirkel

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lukke En Sløyfe I En Sirkel
Hvordan Lukke En Sløyfe I En Sirkel

Video: Hvordan Lukke En Sløyfe I En Sirkel

Video: Hvordan Lukke En Sløyfe I En Sirkel
Video: Вязание крючком. Шапочка кепочка для мальчика / easy crochet hat for beginners 2024, April
Anonim

Når du arbeider med en krok, er det ofte nødvendig å lukke løkkene i en sirkel. Denne teknikken brukes når du strikker hatter, skjerf, servietter, underlag og mer. I slike tilfeller begynner beskrivelsen som regel med ordene: "lag en kjede av luftløkker og lukk dem i en sirkel." Eller på strikkemønsteret er en vanlig sirkel indikert. Dessverre er det ikke alltid beskrevet hvordan denne "lukkingen" skal utføres.

Hvordan lukke en sløyfe i en sirkel
Hvordan lukke en sløyfe i en sirkel

Det er nødvendig

  • - Heklenål;
  • - garn.

Bruksanvisning

Trinn 1

Ta garn og heklenål. Lag en startløkke. For å gjøre dette, vik enden av tråden rundt heklenålen for å danne en løkke. Trekk arbeidstråden gjennom den, hold krysset med tommelen og stram litt.

Steg 2

For å utføre neste løkke, må du lage et garn over - legg arbeidstråden rundt kroken. Trekk tråden gjennom løkken på kroken. Den første luftsløyfen dannes under kroken. Fortsett analogt, bind en kjede med det nødvendige antall kjedesting. Startløkken på kroken tas ikke i betraktning.

Trinn 3

Fullfør et tilkoblingsinnlegg. Koblingsstolpen er en av måtene å koble rader med strikking på. Som regel brukes den til å koble slutten og begynnelsen av en rad.

Trinn 4

Sett kroken inn i den siste kjettingløkken, ta forsiktig opp arbeidstråden og trekk den gjennom løkken. Trekk løkken fra luftløftesløyfen gjennom løkken på kroken. Hvis du gjør alt nøye, vil forbindelsen være helt usynlig. Strikking er lukket i en sirkel.

Trinn 5

I strikkeoppskrifter er forbindelsesposten vanligvis indikert med en fylt svart prikk.

Trinn 6

Ofte i beskrivelser og diagrammer kan du finne begrepet "halvkolonne uten hekling". Til tross for at den utføres på nesten samme måte som forbindelsesposten, er dens formål litt annerledes. En "halvkolonne" er vanligvis et element av et slags mønster.

Trinn 7

For å strikke en halv kolonne uten hekling, må du sette kroken i løkken og plukke opp arbeidstråden. Trekk arbeidstråden gjennom løkken på forrige rad. Før den samme løkken gjennom løkken på kroken. Dette er en halvhekling. På diagrammer er det som regel indikert med en fylt svart stripe.

Anbefalt: