Hvordan Finne Akkorder Til En Sang

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Akkorder Til En Sang
Hvordan Finne Akkorder Til En Sang

Video: Hvordan Finne Akkorder Til En Sang

Video: Hvordan Finne Akkorder Til En Sang
Video: Hvordan lage en sang? Del 1: akkorder 2024, Mars
Anonim

Til enhver tid var det folk som ønsket å plukke opp og lære å spille sanger av favorittartistene sine. Det samme skjer i dag. Mange ønsker å ta opp akkordene til sangen de liker og vise frem sitt vakre spill foran familie og venner.

Hvordan finne akkorder til en sang
Hvordan finne akkorder til en sang

For alle som ønsker å spille favorittsangen på gitaren, er det to alternativer: Velg akkordene på egenhånd eller finn ønsket arbeid og tabellatur på Internett. Du bør vurdere disse to metodene for å plukke akkorder mer detaljert.

Velge akkorder for sangen selv

Metoden for selvvalg av akkorder for en sang vil passe de menneskene som er mer eller mindre kyndige i musikk. Alt du trenger er en gitar, et opptak av favorittsangen din og et godt øre. Først vil utvalget av akkorder være tregt, siden du noen ganger ikke kan høre gitaren mens du spiller flere instrumenter (for eksempel kan bassgitaren dempe de lavere lydene til akkorden som spilles på gitaren, og hyppige treff på "cymbals" på trommesettet vil forhindre deg i å høre melodien som spiller i gitarens øvre stemme osv.). Hvis du har liten erfaring med å velge akkorder til en sang, er det bedre å finne versjoner der delene av instrumentet er ekskludert. På Internett kan du for eksempel finne opptak av sanger uten rytmeseksjon eller stemme. Når du velger akkorder fra slike lydfiler, blir du ikke distrahert av delene av andre instrumenter eller melodien til stemmen.

Det skal bemerkes at for å plukke akkordene til en sang etter øre, må du ha absolutt eller godt relativt øre for musikk. Ellers vil du oppnå noe annet enn skuffelse i dine evner.

Vi leter etter akkorder til en sang på Internett

Hvis du nettopp har begynt å mestre gitaren og du vil plukke akkorder til en sang for glede skyld, er det bedre å se etter dem på Internett på spesielle nettsteder. For å gjøre dette, trenger du bare å kjøre i uttrykket "akkorder til sangen ….." i søkemotorlinjen, der navnet på sangen er skrevet i stedet for en ellips. Du vil umiddelbart bli vist en rekke nettsteder som inneholder akkorder for de fleste av de nåværende sangene.

Merk

Når du søker eller velger akkorder etter sanger alene, må du huske at akkorder ofte blir lagt ut online av amatørgitarister, som også kan gjøre feil. For å lære og utføre sangen du liker riktig, må du ta med den originale sangen og prøve å spille akkordene som presenteres på nettstedet. Hvis du hører en ubehagelig kombinasjon av lyder, betyr det at akkorden ikke er valgt riktig. Det er derfor alt må sjekkes nøye og korrigeres.

På nettsteder med sangvalg blir det ofte lagt ut to alternativer - tabellatur og akkordbokstaver. I det første tilfellet vil du se seks horisontale linjaler, hvor tallene vil bli indikert i en annen rekkefølge. Tallene indikerer båndnummeret på gitaren der du trenger å plassere fingeren, og linjaler indikerer strengen (den 6. strengen er nederst, og den første er øverst).

Du kan også finne ut bokstavbetegnelsene til akkorder og lære å sette dem raskt og riktig på spesielle nettsteder. I gitarveiledninger kan du også finne forklaringer og detaljert analyse av akkordbokstaver.

Anbefalt: