Hvordan Veve Med Perler På En Ledning

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Veve Med Perler På En Ledning
Hvordan Veve Med Perler På En Ledning

Video: Hvordan Veve Med Perler På En Ledning

Video: Hvordan Veve Med Perler På En Ledning
Video: Holy Guacamole Avocado 3D Perler | Учебник DIY | 3D Perler Как построить 2024, Kan
Anonim

Beading er en fascinerende hobby med et bredt utvalg av teknikker. Du kan veve smykker og perler med figurer ved hjelp av en tråd og en nål, fiskesnøre eller ledning - hver teknikk er valgt av håndverkskvinnen, avhengig av hvilket mønster hun bruker til veving, og om hun planlegger å lage tredimensjonale figurer. For produkter som trenger å beholde formen, er det praktisk å bruke en spesiell tynn tråd for veving.

Hvordan veve med perler på en ledning
Hvordan veve med perler på en ledning

Bruksanvisning

Trinn 1

I motsetning til veving med en tråd, trenger du ikke en perlenål når du arbeider med en ledning - dens rolle spilles av den skarpe spissen av selve ledningen, som du samler det nødvendige antall perler i henhold til mønsteret. Skjær ønsket lengde på ledningen, legg til noen centimeter ekstra lengde, slik at du senere kan fikse produktet.

Steg 2

Begynn å veve fra midten av ledningssegmentet - for enkelhets skyld kan du markere midtpunktet i segmentet med tape, og deretter slå flere perler og krysse begge ender av ledningen gjennom dem for å skissere startpunktet for det fremtidige produktet. Du bør ha to symmetriske ender av ledningen på sidene.

Trinn 3

Rett og rett ut ledningen forsiktig i vevingsprosessen, og unngå kinks som kompromitterer styrken og integriteten til produktet og gjør det vanskelig for ledningen å passere gjennom de små perlehullene. Hvis ledningen knekker eller går i stykker på grunn av en krøll eller av en annen grunn, ta et nytt stykke og vri enden med den ødelagte enden så tett og fast som mulig.

Trinn 4

Fest den resulterende vrien med nye perler, eller bøy den til feil side av produktet. Når du trenger å fullføre stykket, trekker du endene av ledningen gjennom et par rader for å feste ytterkanten av den vevde figuren, og kutt av overflødige ender.

Trinn 5

Hvis du vever et leketøy eller en dekorasjon som består av flere flettede moduler som må kobles sammen, kobler du dem med et eget stykke tynn ledning.

Trinn 6

Når du strenger perler på ledningen, må du stramme endene på ledningen forsiktig slik at produktet er tett og perlene passer fint til hverandre. Følg veiledningen i diagrammet nøye for å få en symmetrisk og pen figur.

Anbefalt: