Hvorfor Drømme Om Din Egen Død

Hvorfor Drømme Om Din Egen Død
Hvorfor Drømme Om Din Egen Død

Video: Hvorfor Drømme Om Din Egen Død

Video: Hvorfor Drømme Om Din Egen Død
Video: Мой ОТЕЦ ОТВЕТИЛ с того света на кладбище † Что он хотел сказать? ФЭГ † ЭГФ † The ghost's voice 2024, April
Anonim

Drømmer er noen ganger slående i sin irrasjonalitet og uvirkelighet. Det er i drømmer en person kan lese tanker, bevege seg gjennom luften og til og med se sin egen død. En drøm der man drømmer om sin egen død er skremmende og alarmerende. Du må prøve å huske alle detaljene i denne drømmen for å tyde den riktig.

Hvorfor drømme om din egen død
Hvorfor drømme om din egen død

Drømmer om min egen død

En slik drøm kan indikere din indre misnøye og ønske om å endre noe i livet ditt. Du bør ikke stå stille, det er på tide å begynne å gjøre noe for å endre den allerede etablerte rekkefølgen på ting.

En annen drøm der du drømmer om din egen død symboliserer forestående kardinal endringer i livet, noen nyheter som helt kan endre ditt syn på kjente ting, mennesker og hendelser. Gjør deg generelt klar for nyhetene.

Hvis du ser deg selv i en kiste, kan dette bety svik av en kjær du har tilbrakt mange år med, og som du stolte på. I alle fall markerer en slik drøm begynnelsen på noe nytt i livet ditt, men før det må du overvinne mange vanskeligheter og hindringer.

I en drøm deltar du i begravelsen din - dette er et godt tegn. Du streber etter det beste. Anerkjennelse blant følget ditt vil snart vente på deg. Ikke glem den tradisjonelle tolkningen: Hvis du så din egen død i en drøm, så venter et langt liv på deg.

I en drøm dreper de deg

Når du i en drøm dør som et resultat av en voldelig død, spesielt hvis du ser ditt eget blod, så er du i fare. Hvis en kjent person dreper deg i en drøm, betyr dette at du i det virkelige liv er skyldig foran ham og bringer ham lidelse.

I en drøm bestemte du deg for å begå selvmord

Denne drømmen antyder at du har gjort en slags feil og hele tiden tenker på det. Disse tankene hjemsøker deg og hindrer deg i å leve i fred. Hvis du likevel i en drøm bestemte deg for ikke å begå selvmord, vil situasjonen snart bli bedre, og du vil kunne forbedre forholdet til dem du har fornærmet eller til og med forrådt.

Det er en annen tolkning av en drøm der du bestemmer deg for å begå selvmord. Denne drømmen snakker om en forestående stor skandale på jobben eller i familien. Partene i konflikten vil aktivt søke å vinne deg til deres side, og du må ta et veldig vanskelig valg.

Anbefalt: