Hvordan Lage Dior øreringer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Dior øreringer
Hvordan Lage Dior øreringer

Video: Hvordan Lage Dior øreringer

Video: Hvordan Lage Dior øreringer
Video: How to make ✿ flower ✿ bracelet using beads / Как сделать браслет из бисера "Цветочки" 2024, April
Anonim

Det franske motehuset Dior har presentert en samling smykker kalt "Mise en Dior", som inkluderer uvanlige, men veldig elegante øreringer "Tribal Dior", bestående av to runde perler i forskjellige størrelser. Spektakulære smykker vant raskt hjertene til fashionistas over hele verden. Prøv å lage dem selv.

Hvordan lage Dior øreringer
Hvordan lage Dior øreringer

Det er nødvendig

  • - ørepynt
  • - 2 runde perler av større størrelse;
  • - Superlim;
  • - et tannpirker.

Bruksanvisning

Trinn 1

Se etter ørepynt med små runde perler. Øredobber med hvite eller kremfargede perler vil se utsøkte ut, men det er ganske mulig å bruke smykker med perler i hvilken som helst annen farge. Vær oppmerksom på at piggfeste må være av plast. Dette vil gjøre det lettere å feste den på større perler.

Steg 2

Ta to perler større enn øreringene. De kan være i tone med pigger eller i en kontrastfarge. Hullene i perlene skal være store nok.

Trinn 3

Påfør litt lim på en tannpirker og spre det forsiktig over hullet. La limet tørke litt og sett inn øreringer. Trykk den godt og hold den i noen sekunder. Gjør det samme med den andre perlen. La dem stå til limet er helt tørt i ca 5-10 minutter.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Fasjonable, asymmetriske og veldig elegante øreringer er klare. Sett dem inn i hullet i øret ditt, slik at den mindre perlen pryder frontlappen og festes med den store perlespennen.

Anbefalt: