Hvordan Lage En Kake Med Egne Hender

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Kake Med Egne Hender
Hvordan Lage En Kake Med Egne Hender

Video: Hvordan Lage En Kake Med Egne Hender

Video: Hvordan Lage En Kake Med Egne Hender
Video: Hvordan laver man en trailer fra maskinens rester med egne hænder. Tuning biler 2024, April
Anonim

Hvis du bestemmer deg for å lage en husmann med egne hender, har du et stort utvalg av hvordan du gjør det. Brownie, selv om den har en rekke obligatoriske funksjoner - skapningen er veldig fri i sitt bilde. Og kun å vite de grunnleggende teknikkene, kan du lage din egen personlige og unike forsvarer av ildstedet.

Hvordan lage en kake med egne hender
Hvordan lage en kake med egne hender

Bruksanvisning

Trinn 1

Gå på nettet på leting etter inspirasjon, se etter tegneserier, bilder eller ting med brownies, se hva som allerede har skjedd før deg og hva du kan ta med nytt. For å lade opp med flere ideer, les forskjellige legender og historier om brownie: hvem han tjener i huset og hvordan han ble representert i eldgamle tider i Russland. Alt dette vil hjelpe deg med å lage ditt eget unike bilde.

Steg 2

Besøk en brodeributikk. Ta hva du vil: hvilken som helst farge på tråd, stoff, innlegg og utskjæringer. Kjøp detaljer om liten dekor: en kurv, et hjerte, insekter, blomster og hva du vil. Husk at det ikke er noen standard å følge i etableringen av denne mytiske skapningen. I tillegg kjøper du alle nødvendige verktøy - et sett med nåler, en fingerbeskyttelse (fingerbøl), en pute for nåler og noen få sikkerhetsnåler for å hjelpe deg med arbeidet. Prøv å kjøpe hva du vil. Disse tingene er rimelige, men de er en glede å jobbe med. Et leketøy laget med kjærlighet er alltid et godt leketøy.

Trinn 3

Sy kroppen av kaken fra stoffstykker og fyll dem med materialet for hånden: filler, bomullsull eller noe annet. Etter at kroppen er klar, begynn å "animere" den. Et stort busket skjegg, snille livlige øyne og morsomme bastsko er som regel symboler på hvordan en brownie ser ut i det 21. århundre. Det er mulig at han har på seg en fancy smoking og har et gjennomboret høyre øre. Så ikke vær redd for å eksperimentere.

Anbefalt: