Hvordan Lage Et Skede For Et Sverd

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Skede For Et Sverd
Hvordan Lage Et Skede For Et Sverd

Video: Hvordan Lage Et Skede For Et Sverd

Video: Hvordan Lage Et Skede For Et Sverd
Video: Hvordan man laver en katana af papir. Hvordan man laver et sværd. 2024, April
Anonim

Hvis du er interessert i rollespill og er seriøs med historisk gjenopptakelse, vet du hvor viktig det er å ha autentisk historisk utstyr i spill, og hvor viktig det er å kunne lage det selv. Våpen spiller en nøkkelrolle i ethvert RPG. Og hvis utseendet ditt inkluderer kniver, dolker eller sverd, trenger du en behagelig skede. Du kan lage en slik skede for å matche den historiske treskjeden selv.

Hvordan lage en skede for et sverd
Hvordan lage en skede for et sverd

Bruksanvisning

Trinn 1

Ta to like sterke planker, samme lengde som knivens eller sverdets lengde og 1,5-2 ganger bredden på knivhåndtaket. Arbeid plankene med et plan og sandpapir til de ligger tett mot hverandre.

Steg 2

Plasser en kniv på begge halvdeler av fremtidig skede og spore den rundt konturen med en blyant. Snu deretter kniven 180 grader og spor igjen. På siden av håndtaket, på slutten av fremtidig skede, skissere dybden du trenger for å velge treet under knivhåndtaket.

Trinn 3

Langs den formede konturen, velg tre fra emnene ved hjelp av en håndkutter eller en bor med passende feste. Den ferdige prøven skal se ut som en trakt som gradvis avtar nedover. Håndtaket på en kniv eller et sverd skal passe tett inn mot skeden ved munnen.

Trinn 4

Forsikre deg om at spalten er bred nok til at kniven kan passe inn i sliren, men smal nok til å holde vann og smuss ute. Lim skedehalvdelene sammen ved bruk av to-komponent epoxy med flis.

Trinn 5

Etter at limet har stivnet, bearbeider du overflaten på skeden - slip den og lakk den om nødvendig. Fest siden 5x5 cm ved munnen av skede for å feste opphengssløyfene på den. Pakk den ferdige kappen med en tynn nylonsnor og mett viklingen med epoxyharpiks.

Trinn 6

I tillegg kan du bore flere hull i skede og sy dem for styrke. Poler overflaten på skeden, dekk den med treimpregnering eller flekker. Hvis du ønsker det, kan du dekke skjeden med lær.

Anbefalt: