Feng Shui: Undervisning For De Døde

Feng Shui: Undervisning For De Døde
Feng Shui: Undervisning For De Døde

Video: Feng Shui: Undervisning For De Døde

Video: Feng Shui: Undervisning For De Døde
Video: Как начать работу с фэн-шуй - ваш план этажа [серия FSA 2020] 2024, April
Anonim

Mange tror at feng shui er en kunst for de døde. Det er kontraindisert levende, men dette er en villfarelse fra uvitende mennesker.

Feng Shui: Undervisning for de døde
Feng Shui: Undervisning for de døde

I begynnelsen av sin opprinnelse ble feng shui virkelig praktisert for de døde, som Kineserne pleide å tro at lykken deres var avhengig av hvor forfedrenes graver var. I prinsippet tror de det nå. I Russland ble de døde alltid gravlagt på en felles kirkegård, med unntak av udøpte mennesker, så vel som de som ble ekskommunisert av kirken, selvmord, ikke-jøder, og de kjente ikke noen problemer. Og kineserne, derimot, nærmet valget av det ideelle stedet for gravene med full alvor, for dem er det plikten til hele familien. Hvis den avdødes grav er på et bra sted, med god feng shui, vil alle etterkommere opp til femte generasjon bli velsignet. Livet vil være lett, lydige barn, penger og berømmelse vil aldri forlate familien, alle vil være sunne. For å plassere graven på riktig sted, var det behov for feng shui-mestere. De ble respektert for sin uvurderlige opplevelse.

Begrunnelsen for gravene ble valgt nøye, kineserne prøvde å velge de beste stedene. Det ble antatt at den avdødes sjel skulle se vakre landskap som ikke ville forstyrre deres fred. En god feng shui for en grav måtte inneholde en stillestående vannkilde. Hvis du orienterer graven riktig, forbedrer hele den avdøde familien deres autoritet og velvære. Noen ganger utsatte kineserne begravelsen i flere måneder, alt for å finne det beste stedet.

Etter et familiemedlems død la kineserne mynter, perler, speil, gullsmykker og alt som ville være nyttig for den avdøde i neste liv i gravene. Keiser Qin Shi Huang (2-3 århundre f. Kr.) bygde et helt gravkompleks, som inkluderte mer enn åtte tusen statuer av krigere, hester, vogner med mat, våpen og andre redskaper. Denne sammensetningen kalles Terracotta Army.

image
image

Selv formen på nettstedet ble valgt firkantet, rektangulært eller i form av en lommebok. Det antas at god Qi sirkulerer i et slikt område. Et område med en smal front har negativ qi og vil forstyrre oppnåelsen av rikdom og berømmelse. Området skal heller ikke være vått, men mye tørrere enn landet der husene bygges. Vann skal ikke falle i graven, men skal renne fra stedet. Ellers vil kroppen brytes ned raskere og derved forstyrre feng shui, og flaks vil vende seg fra etterkommere. Feng Shui forpliktet de døde til å sette en gravstein på graven. Og etterkommerne måtte alltid overvåke tilstanden hans, rense ham for hvite flekker og svarthet i tide, ellers ville problemer ramme familien.

image
image

Disse tradisjonene er æret av kineserne i vår tid. Du kan tegne en parallell og se at våre tradisjoner med å ta vare på graver på mange måter er lik de i Kina. Tross alt legger vi også gravsteiner, ugressgraver og planter blomster. Noen feng shui-mestere mener at de dødes energi hjelper de som lever godt. Andre mener at døde felt ødelegger livet, og derfor anbefaler de kremering. I alle fall forblir tradisjonen for de levende å søke hjelp fra de døde.

Det er ikke kjent nøyaktig når feng shui ble en praksis for de levende, men nå bruker vi denne kunsten for å forbedre livene våre. Naturligvis blir ikke ritualer for de døde utført på de levende, de er endret.

Anbefalt: