Hvordan Spille Gummibånd

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Spille Gummibånd
Hvordan Spille Gummibånd

Video: Hvordan Spille Gummibånd

Video: Hvordan Spille Gummibånd
Video: МАЙКА и ЮБКА-БРЮКИ на большой диапазон размеров | Владаны* oversize очень простой крой 2024, April
Anonim

For tjue år siden hadde det vært vanskelig å finne minst en jente som ikke visste hvordan de skulle spille gummi. Denne typen underholdning på den tiden var utrolig populær blant barn fra 5 til 15 år. Jentene spilte gummistrikk på skolen i friminuttene, og i hagen med venner og hjemme og dro praktisk materiale over stoler. Etter en tid ble slik moro ufortjent glemt, men nå blir gummibåndet populært igjen.

Hvordan spille gummibånd
Hvordan spille gummibånd

Reglene for barnas spill "Rezinochka"

Som alt genialt er reglene for gummistrikket veldig enkle. For denne moroa trenger du et elastisk bånd for klær som er 2-4 meter lange og mer enn 3 personer i spillet. Gummibåndet er bundet, danner en lukket sløyfe, og strekkes på beina til to spillere. Så begynner den tredje deltakeren å hoppe over den.

Dette alternativet er også mulig når ikke tre, men fire personer spiller, det vil si parvis. I dette tilfellet kan den andre partneren utføre øvelsen i stedet for spilleren som gjorde feilen.

Under spillet heves gummistrikket på beina høyere og høyere hver gang. For det første tar det utgangsposisjonen, dvs. på ankelnivå. Den høyeste posisjonen, den vanskeligste for å hoppe, er på beltet.

Etter å ha fullført øvelsene på det første nivået korrekt, gjentar spilleren dem på neste. Hvis han gjør en feil under øvelsen, går turen til neste spiller. I dette tilfellet foregår tilsynet inne i gummibåndets kontur.

Barnespill "Gummibånd": treningsalternativer

"Bjørk". Startposisjon: stående sideveis til strikken. Hopp over først den ene halvdelen av den, og deretter over den andre. Gjør dette på en slik måte at gummistrikket holder seg mellom bena. Hopp ut for henne.

"Fotgjengere". Startposisjon: stående vendt mot strikken. Hopp på den slik at du presser hver halvdel til bakken med foten. Bytt deretter ben.

"Steps". Startposisjon: stående vendt mot strikken. Hopp på den midterste halvdelen av strikken slik at det ene benet ditt er under det, og det andre presser det til bakken. Hopp over til den andre halvdelen av gummistrikket mens du endrer bena. Hopp ut av konturen og gjenta øvelsen på den andre siden.

"Bue". Startposisjon: stående vendt mot strikken. Hopp på den midterste halvdelen av elastikken slik at det ene benet ditt er under det, og det andre presser det til bakken. Videre, uten å slippe strikken, hopp til den andre halvdelen mens du plasserer beina symmetrisk. Hopp ut av strikken.

"Lommetørkle". Startposisjon: stående vendt mot strikken. Hopp til den fjerne halvdelen av strikken, og hold begge føttene flate på bakken. I dette tilfellet bør den nærmeste halvdelen fange bena. Hopp ut av strikken. I en annen versjon av dette spillet trenger du ikke å hoppe, men hoppe over den fjerne halvdelen av strikken.

Øvingssettet, samt rekkefølgen av implementeringen i forskjellige versjoner av gummibåndsspillet, kan variere betydelig.

"Søtnos". Startposisjon: inne i en vridd tyggegummilignende godteripapir. Hopp, la gummistrikket snurre, og land med føttene på begge halvdelene.

Det kan være mange alternativer for forskjellige øvelser. Ytterligere, vanskeligere nivåer kan også innføres når strikken trekkes i høyden på nakken og armhulene. Etter å ha lært å spille gummi på det enkleste nivået, vil barnet være i stand til fritt å uttrykke sin fantasi, komme med nye interessante øvelser. I tillegg til helsemessige fordeler og vekttap, kan det å spille gummistrikk være en fin måte å ta tankene dine fra internett og få nye venner.

Anbefalt: