Hvorfor Drømmer Den Svarte Hunden

Hvorfor Drømmer Den Svarte Hunden
Hvorfor Drømmer Den Svarte Hunden

Video: Hvorfor Drømmer Den Svarte Hunden

Video: Hvorfor Drømmer Den Svarte Hunden
Video: HVORFOR DRØMMER MAN? 2024, April
Anonim

Drømmer der svart vises, blir ansett som ugunstige. Logikken her er enkel: hunden er ikke svart - en venn, svart - en fiende. Drømmer skal imidlertid ikke tolkes så ensidig. Den svarte hunden er et eldgammelt symbol som mange tegn er assosiert med i det virkelige liv, og det kan ikke hevdes at utseendet i en drøm absolutt er et dårlig varsel.

Hvorfor drømmer den svarte hunden
Hvorfor drømmer den svarte hunden

Når en svart hund er et dårlig tegn

En svart hund er bare et symbol på fiendtlighet, hat, intriger og misunnelse hvis den i en drøm viser klare tegn på aggresjon mot deg. Faktisk advarer en slik drøm om forestående problemer, og jo mer skremmende dyret ser ut, jo flere problemer vil dukke opp i fremtiden.

Hvis du i en drøm blir bitt av en svart hund, bør du forvente problemer i forholdet til miljøet ditt. Blant folket nær deg er det en skjult fiende som maskerer seg som en venn. Svik venter på deg.

image
image

I en drøm dreper du en aggressiv svart hund - du vil være i stand til å takle problemene som har oppstått, og du vil være i stand til å komme ut av situasjonen som en vinner.

I en drøm bjeffer en svart hund på deg - forvent problemer på jobben eller i familien. Intrig vinker mot deg. De misunnelige menneskene dine bagatelliserer bak ryggen din og prøver med alle krefter å skade deg.

Når en svart hund drømmer om godhet

Mange tegn og overtro har lenge vært assosiert med den svarte hunden blant folket. Det antas at dette dyret er i stand til å bli en pålitelig beskytter og beskytte huset mot tyver. Takket være den svarte fargen er hunden også i stand til å drive bort onde ånder og enheter fra de lavere verdener. Den svarte hunden regnes som drømmerens keeper. Alle beboere i huset, under beskyttelse av en svart hund, er garantert en sunn og sunn søvn, så utseendet til dette symbolet i en drøm kan tjene som en advarsel. En svart hund kan symbolisere beskytteren og beskytteren din i en drøm.

Hvis en vakker, sunn svart hund behandler deg fredelig i en drøm, så forvent uventede nyheter fra en person som du ikke har kommunisert med på lenge.

image
image

En svart valp betyr et nytt bekjentskap med en veldig uvanlig person som senere kan bli en pålitelig hjelper og alliert for deg.

I en drøm leker du med en svart hund - snart vil du motta uventet hjelp til å løse mangeårige problemer.

Drømmer advarsler

Noen drømmer som involverer en svart hund er advarselsskilt.

For eksempel, når i en drøm, foran øynene dine, dreper noen en svart hund. En slik drøm betyr at snart vil du ikke være i stand til å tåle de rådende omstendighetene, problemer vil komme til familien din. Det er spesielt ille hvis du ser sår og blod på den svarte hunden. Men hvis dyret klarer å overleve, betyr dette at vanskelighetsperioden ikke vil være for lang, og du vil være i stand til å overvinne den med minst tap for deg selv.

Skummel drøm om en svart hund

En mann hadde denne drømmen noen uker før den forferdelige ulykken der han døde. Denne drømmen var så levende at han fortalte alle sine kjære om den. Etter den tragiske hendelsen som skjedde med ham, gjenfortalte de denne drømmen for mange. Han drømte at han gikk langs veien med en stor svart hund, været var solrikt, men plutselig begynte et forferdelig tordenvær. Den svarte hunden blir drept av lyn, den blir rett og slett revet i stykker. Det er blod og kjøttstykker rundt. Personen som hadde denne drømmen, døde i en ulykke noen uker senere. En gammel venn av ham, som heller ikke overlevde, kjørte.

Det viser seg at drømmen ble en forkynner av triste hendelser som ikke kunne forhindres. Hvorfor hadde en person denne visjonen, hvis ingenting kunne gjøres, og hans skjebne var allerede en uberørt konklusjon. Pårørende husket hele tiden denne drømmen og følte seg skyldige for at de ikke på en eller annen måte kunne forhindre ulykken som skjedde i familien deres.

Anbefalt: