Hvordan Lage En Kokoshnik Med Egne Hender

Hvordan Lage En Kokoshnik Med Egne Hender
Hvordan Lage En Kokoshnik Med Egne Hender

Video: Hvordan Lage En Kokoshnik Med Egne Hender

Video: Hvordan Lage En Kokoshnik Med Egne Hender
Video: Hvordan man laver et juletræ af A4-papir med egne hænder er let og enkelt. Nytårs håndværk 2024, April
Anonim

Ikke alle kan sy folkedrakt, om ikke bare fordi du trenger en symaskin. Men nesten hvem som helst kan lage en elegant kokoshnik med egne hender.

Gjør-det-selv kokoshnik
Gjør-det-selv kokoshnik

Kokoshnik er hoveddekorasjonen til den russiske folkedrakten. Det er et hodeplagg i form av en kam, supplert med forskjellige dekorasjoner.

For å lage en kokoshnik til et barn trenger du:

- et lite stykke tykt papp for å lage basen, - stoff som passer til hoveddrakten, - tilbehør til dekorasjon (paljetter, perler, rhinestones, generelt - noe glitter, helst skinnende), - elastisk bånd eller tape for praktisk fiksering av kokoshnik på hodet, - tråd, nål, lim.

For å lage en kokoshnik med egne hender, ta papp og lag en base for en kokoshnik ut av den. Du kan velge hvilken som helst form på kammen, det er mange alternativer på bildene på Internett. Prøv å lage størrelsen slik at den passer til størrelsen på barnets hode. For en symmetrisk blank, bruk en vanlig papirmal brettet i to.

Dekk deretter den resulterende formen med en klut. Det er bedre å ta elastiske stoffer, som strikkevarer. Det er mer praktisk å jobbe med dem. Nå kan kokoshnik dekoreres. Forestill deg. Bruk materialet for hånden.

For praktisk fiksering, fest et elastisk bånd til kokoshnik eller sy på bånd, du kan bruke begge.

Som du kan se, er det ikke noe vanskelig å lage en kokoshnik med egne hender.

Anbefalt: