Hvordan Lage Pokermarker

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Pokermarker
Hvordan Lage Pokermarker

Video: Hvordan Lage Pokermarker

Video: Hvordan Lage Pokermarker
Video: Hvordan lage Slim uten lim, Linsevann og Borax👌🏻 2024, Kan
Anonim

Poker er det mest populære kortspillet i verden. Antall spillere vokser raskt, hovedsakelig på grunn av brukerne av online pokerspill. Etter å ha nådd et visst nivå, vil mange mennesker spille "live" poker, det vil si ansikt til ansikt med ekte motstandere. Dette kan for eksempel gjøres ved å organisere en pokerturnering hjemme, gå sammen med venner.

Hvordan lage pokermarker
Hvordan lage pokermarker

Bruksanvisning

Trinn 1

Et ekte spill krever også ekte tilbehør, hvorav de viktigste er sjetonger og kort. Men hvis det som regel ikke er noen problemer med kort, er det ikke så lett å få sjetonger. Ekte chips er laget av leire, plast eller keramikk. De varierer også avhengig av betegnelsen i farge, diameter, de har en viss tykkelse og vekt.

Steg 2

Lag sjetongene selv. Ta plasttegn som grunnlag. Bruk tokens i flere farger, eller prøv å lage klistremerker med ansiktsverdier. Lag for eksempel noe som ligner originalen på datamaskinen din ved hjelp av Photoshop. Eller legg det tilsvarende fargede papiret på tokens, og skriv pålydende med en tusj eller tusj.

Trinn 3

Du kan også kutte sjetongene ut av tykk papp. Farg disse sjetongene med maling og skriv pålydende med en tusj eller kulepenn. Imidlertid vil ikke slike sjetonger vare lenge.

Trinn 4

Vær oppmerksom på at det omtrentlige antall sjetonger for ti spillere vil være minst fem hundre. Du må gjøre en stor innsats for å få ønsket antall sjetonger fra papp, eller for å lage og klistr klistremerker på tokens.

Trinn 5

Mange spillere bruker vanlige mynter, og prøver å dele dem i henhold til verdien. Foreløpig er lignende chips på salg. Men hvis du begynner å gjøre klokt, kan du få et vakkert, originalt pokerspill, selv med hjemmelagde sjetonger.

Anbefalt: