Hvordan Tegne En Drage Trinn For Trinn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne En Drage Trinn For Trinn
Hvordan Tegne En Drage Trinn For Trinn

Video: Hvordan Tegne En Drage Trinn For Trinn

Video: Hvordan Tegne En Drage Trinn For Trinn
Video: Hverdagshalsen trinn-for-trinn 2024, Kan
Anonim

Dragene er kraftige og fantastiske skapninger, som noen kaller "konger av mytiske skapninger." Det vil mest sannsynlig være vanskelig for en nybegynnerartist å formidle all sin kraft og storhet, men du kan prøve å tegne en drage trinnvis.

Hvordan tegne en drage trinn for trinn
Hvordan tegne en drage trinn for trinn

Bruksanvisning

Trinn 1

Legg skisseboken vannrett. Tegn to sirkler nederst på samme nivå. En av dem skal være mindre enn den andre. Tegn en liten sirkel over den største formen. Fra ham - halv ovalt. Alle disse kretsene er hodet, brystet og ryggen til dragen.

Steg 2

Fra den større sfæren tegner du to buede linjer (forben) og en brutt linje opp tre steder (vingens bunn). Fra midtsirkelen tegner du en linje for poten og den fremtidige halen. På dette stadiet er tegning av en drage ikke forskjellig fra et bilde av for eksempel en hest. Potene er imidlertid mye mindre enn en hovdyrs.

Trinn 3

Koble alle tre sirkler sammen. Som et resultat, bør du lære deg torso og nakke. Husk at drager er store øgler som er ganske fleksible og krøllete. Ikke koble sirklene med rette linjer.

Trinn 4

Tegn hodet. Drager har en tendens til å ha gjellelignende ører. Neseborene ligger nesten helt i enden av munnen, og hornene stiger over øynene.

Trinn 5

Spor linjene på potene med en oversikt. Husk at drager er sterke skapninger, så lemmene må være muskuløse, ellers kan de ikke holde kroppen og skyve av bakken for å ta av luften.

Trinn 6

Tegn vingene. Fra den buede linjen tegner du flere segmenter (bein) og kobler endene til hverandre med konkave linjer (stropper). Bemerkningen om lemmets muskulatur gjelder også vingene.

Trinn 7

Legg til detaljer. Legg til torner på ryggen og nakken på dragen. Del kroppen i et skjellete stykke og en ubeskyttet mage. Tegn klør og fangs av dragen. Avhengig av skapningens natur, legg til rynker og mørkere.

Anbefalt: