Hvordan Lage Et Eggeskallmaleri

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Eggeskallmaleri
Hvordan Lage Et Eggeskallmaleri

Video: Hvordan Lage Et Eggeskallmaleri

Video: Hvordan Lage Et Eggeskallmaleri
Video: Как сделать самолетик из бумаги Как сделать самолетик из бумаги 2024, Kan
Anonim

Har du noen gang ønsket å male ditt eget maleri? I så fall synes jeg det er verdt å gjøre denne drømmen til virkelighet. Rett før du begynner å male, øv deg på å lage dem fra eggeskall!

Hvordan lage et eggeskallmaleri
Hvordan lage et eggeskallmaleri

Det er nødvendig

  • - eggeskall i forskjellige farger;
  • - skumbrett;
  • - utskrift av bildet;
  • - markører;
  • - PVA lim;
  • - børste;
  • - et tannpirker.

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du begynner å lage denne kreasjonen, må du velge et passende maleri og skrive det ut. Ta deretter tusjpennene og bruk dem til å velge fargeflekker slik de var på originalen. Hvis du har en fargeutskrift, trenger du ikke å gjøre dette. Etter denne prosedyren, lim lim på baksiden av tegningen flere steder og lim det på skumplaten.

Bilde
Bilde

Steg 2

Nå kan du begynne å lage et bilde. Det gjøres ganske enkelt: du trenger bare å lime skallet, som samsvarer med fargen på fragmentet. Smør ønsket del av maleriet med lim slik at det smurte fragmentet samsvarer med størrelsen på skallet.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Legg et stykke skall av ønsket farge på limet og knus det med fingeren.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Da må de små skjellene skyves forsiktig fra hverandre med en tannpirker slik at det er et lite gap mellom dem. Gjør det samme til hele utskriften er dekket med eggeskall. Dermed får du et mosaikkbilde.

Bilde
Bilde

Trinn 5

Ikke bli motløs hvis kreasjonen din ikke er lys nok. Dette kan korrigeres ved å fargelegge de ønskede stedene med tusj. Eggeskallbildet er klart!

Anbefalt: