Hvordan Lage En Snøskulptur

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Snøskulptur
Hvordan Lage En Snøskulptur

Video: Hvordan Lage En Snøskulptur

Video: Hvordan Lage En Snøskulptur
Video: 10K!! Jeg lager giga fluffy slim +kårer 5 vinnere av giveaway'en 😄👍🏻 2024, April
Anonim

Snøskulpturer kan dekorere ikke bare en lekeplass og en vinterpark, men også glede deg og dine barn. Snø er et naturlig formbart materiale, så snøfigurer kan ha hvilken som helst form - bilder av dyr, fugler, mennesker, maskiner. Og her er det viktigste fantasien din.

Hvordan lage en snøskulptur
Hvordan lage en snøskulptur

Det er nødvendig

  • - trebrett;
  • - konstruksjon stiftemaskin;
  • - kniv eller skrape;
  • - vann;
  • - fargestoffer av mat;
  • - sprøytepistol.

Bruksanvisning

Trinn 1

Skisse den kommende skulpturen på papir. Tenk på hvilken høyde, form, farge den vil ha. Først må du forme en unnfanget plasticine-figur for å få en ide om hvordan den vil se ut på gaten.

Steg 2

Ta treplater med større diameter enn den fremtidige skulpturen. Fest skjoldene sammen slik at du får en hul firkantet boks. For å forhindre at skjoldene løsner under et lag med tung snø, må festene være sterke. Bruk en konstruksjonsstifter til dette.

Trinn 3

Ta litt snø, kast den i en boks og tamp den grundig ned. Gjenta denne prosedyren til esken er fylt med snø. Jo tettere snøen er, desto større er sjansene for at du klarer å kutte ut de minste detaljene.

Trinn 4

Når boksen er helt komprimert, la den stå i 1-2 dager for å komprimere snøen. Hvis dette ikke er mulig, vent minst 3-4 timer.

Trinn 5

Fjern skjold og fjern overflødig snø med en stor kniv eller en godt slipt skrape. Tegn grunnleggende former for figuren din.

Trinn 6

For å skape flere detaljer, vanne formen med "snødeig". Isskorpen som dannes på figuren, vil beskytte formen. For "snødeig", ta en bøtte med vann halvfull, legg ren snø uten sand og jordurensninger og rør. Bruk forsterkede gummihansker tilgjengelig fra hvilken som helst jernvarehandel.

Trinn 7

Snøfiguren får et ferdig utseende etter at du har farget den. Ta matfargestoffet du trenger farge, fortynn det med vann, fyll en plastflaske med løsningen og skru en vanlig sprayflaske fra rengjøringsmiddel. Det er bedre å bruke matfargestoffer - det vil ikke skade miljøet etter at skulpturen har smeltet.

Trinn 8

Du kan dekorere en snøskulptur med biter av farget is. Frys det fargede vannet i spesielle former og dekorer deretter skulpturen etter eget ønske.

Anbefalt: