De Magiske Egenskapene Til Viburnum

De Magiske Egenskapene Til Viburnum
De Magiske Egenskapene Til Viburnum

Video: De Magiske Egenskapene Til Viburnum

Video: De Magiske Egenskapene Til Viburnum
Video: Viburnum (Udikovina) - Viburnum Opulus, Bijele loptice, 26.4.2019. video 2024, Kan
Anonim

Viburnum regnes både som en busk (busk) og et tre. Den kan vokse opp til 4 meter i høyden. Siden eldgamle tider har viburnum blitt brukt i seremonier og ritualer; kraftige talismaner og amuletter er laget av det. Planten kan brukes i kjærlighet, beskyttende magi, i helbredelse.

Viburnum
Viburnum

Våre forfedre mente at en viburnumbuske måtte vokse nær huset. Samtidig var det umulig å plante andre trær i nærheten av ham, å knuse blomsterbed. Det ble antatt at hvis ingen fornærmer viburnum, hvis det blir nøye ivaretatt, vil det rense all plassen i hagen og i huset fra negativ energi. I tillegg ble treet oppfattet som en levende amulett som beskytter mot mørke krefter, problemer og ulykker, onde mennesker og trollmenn med hekser.

Fra beskyttende magisk synspunkt beskytter viburnum mot onde øyne, skader, forbannelser, problemer, kjærlighetsformuleringer og andre negative påvirkninger. Tidligere ble det nødvendigvis plantet busker på kirkegårder for å beskytte gravene til slektninger fra intriger fra svarte hekser som praktiserer kirkegårdsmagi.

Viburnum kvister, blader og blomster, bær er egnet som amuletter for personlig eller for huset. Kvistene må plasseres i hjørnene på rommene eller henge fra taket, inkludert ved inngangsdøren. Tryllekunstnere anbefaler å lage perler fra bær. De kan brukes alene for å beskytte mot energivampyrer og det onde øyet, eller de kan strekkes over inngangen til huset. Da vil de magiske viburnumbærene skape en usynlig barriere for onde ånder og onde krefter.

Kalina i magi
Kalina i magi

I gamle dager var viburnumplanten assosiert med varme og kjærlighet. Han har en veldig ren og myk energi. Treet hjelper villig både menn og kvinner. For å bli kvitt angst, kjenne en bølge av styrke, "fjerne" ubehagelige tanker fra hodet, må du klemme et tre en stund, kose deg opp til det, lukke øynene. Og be viburnum om å ta bort alle sorger, sorger og problemer. Viburnum "renser" veldig nøye og nøyaktig, uten å forårsake ubehag for en person.

Å være et kjærlighets tre, viburnum i fortiden og nå brukes aktivt i kjærlighetsmagi. Spesielle amuletter blir opprettet fra planten, som skal tiltrekke seg nye følelser i en persons liv, hjelpe ham med å møte sin sjelefrende. Også produkter fra viburnum beskytter ildstedet, tenner lidenskap mellom ektefeller, gjør kjærlighetsforholdene lette, harmoniske.

De gamle slaverne mente at viburnumjuice gir ungdom, skjønnhet, bremser aldring. Fordi jentene ofte vasket dem.

Kalina, utstyrt med magiske egenskaper, er klar til å dele sine magiske krefter med mennesker. Det antas at planten bidrar til å utvikle psykiske evner, forbedrer intuisjonen. For å gjøre dette må du enten ha en viburnum talisman under klærne hele tiden, eller drikke et avkok (te) fra buskbær.

Denne fantastiske planten er i stand til å gi mange positive endringer i livet, samtidig som den beskytter mot eventuelle problemer og vanskeligheter. For å tiltrekke lykke, tiltrekke penger, må du ha med deg et stykke viburnumrot i lommen. På forhånd må den dynkes i sterk alkoholholdig drikke om dagen. Våre forfedre mente at en slik slags amulett bidrar til rikdom, velstand, suksess, bidrar til å ta de riktige beslutningene og følge den rette veien i livet, uten å tvile på deres styrker og evner. I tillegg hjelper viburnum-roten til å vinne i tvister og gambling, og kun inngå lønnsomme kontrakter. Det fremmer karrierevekst og utvikling.

Anbefalt: