Hvordan Lage Et Ugledrakt Med Egne Hender

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Ugledrakt Med Egne Hender
Hvordan Lage Et Ugledrakt Med Egne Hender
Anonim

Å lage maskerade kostymer med egne hender er alltid morsomt og interessant. Men det viktigste pluss en hjemmelaget dress er at ingen andre vil ha det lenger. En ugle er en unik, lys og minneverdig fugl. Hvis du velger dette utseendet, bør kostymet for ham også være spesielt.

Hvordan lage et ugledrakt med egne hender
Hvordan lage et ugledrakt med egne hender

Vi syr en ugledrakt

Ugler er som regel brokete, hvitgråbrune. Det viktigste elementet er de luksuriøse vingene og de runde, uttrykksfulle øynene. Enhver svart, hvit, grå eller brun bolero kan tas som grunnlag for vingene. Vask flekkene med de tilsvarende fargene forsiktig på toppen av det for å få flersidige, voluminøse, luftige vinger. Dette er en møysommelig prosess, men du vil forbløffe alle ved den kommende maskeraden.

Hvis det ikke er noen bolero, så sy basen til vingene selv. For å gjøre dette, klipp en stor sirkel ut av stoffet, hvis radius vil være litt større enn lengden på armen fra nakken til fingertuppene. I denne sirkelen, klipp ut en annen liten sirkel nøyaktig i midten for at hodet ditt skal gå gjennom. Resultatet er en hjemmelaget bolero, som vi også trimmer med grå, hvite, svarte og brune strimler av stoff.

Det ser veldig imponerende ut når grunnlaget for uglenes kostyme er vanlige, grove potetsekker. Sy en bolero og et skjørt fra dem, og på toppen vasker du også forskjellige strimler, men ikke bare stoff, men også raslende sorte søppelsekker. Da viser kostymen seg å være enda mer uttrykksfull, på grunn av at den lager raslende lyder når vingen klaffer.

I begge versjoner, under de resulterende vingene, bør du ha en turtleneck og leggings, fargene som er tilstede på stoffstykkene sydd på bolero.

Vi syr hodeplagg til en ugledrakt

La oss nå ta hodeplagg. Ta en vanlig hette med visir, vask øynene over den. Et øye kan lages fra bunnen av en plastflaske ved å male den med gul neglelakk eller akrylmaling med en blank effekt, tegne en elev i midten i svart. Disse øynene kan sys til hetten med den største nålen. Også øynene kan sys av lyst gult stoff, igjen, ikke å glemme den svarte pupillen. Uglenes øyne skal være veldig fremtredende og uttrykksfulle. Deretter blir ørene sydd til hetten, som er fylt med syntetpon eller annen fylling inni, fordi ørene skal stå. Etter alt dette dekorerer du lokket med strimler av stoff på samme måte som for bolero.

Du kan ta på deg store, store runde briller i stedet for en hette - de vil være øyne. Og på hodet er en hatt med ører, dekorert med strimler av stoff.

Hvis du har en gammel fjærpute liggende i huset ditt, vil det være veldig nyttig for deg, tett den forsiktig og dekorer den resulterende drakten med ekte fjær som kan festes til stoffet med lim.

Anbefalt: