Hvordan Du Skal Oppføre Deg I Et Badeland

Hvordan Du Skal Oppføre Deg I Et Badeland
Hvordan Du Skal Oppføre Deg I Et Badeland

Video: Hvordan Du Skal Oppføre Deg I Et Badeland

Video: Hvordan Du Skal Oppføre Deg I Et Badeland
Video: MEETUP, BADELAND og masse DYR! Dyreparken i Kristiansand VLOG 2024, Kan
Anonim

Badelandet er et yndet sted for familier. Bratte lysbilder gir en uforglemmelig opplevelse av barns moro, og nærheten til vannet beroliger. Kast deg inn i atmosfæren av avslapning og komfort, ikke glem regler om oppførsel i badeland.

Hvordan du skal oppføre deg i et badeland
Hvordan du skal oppføre deg i et badeland

Som du vet, er den som er klar bevæpnet. Å gå til et bestemt badeland, lese anmeldelser, spør utsenderen hvor ofte vannet i bassengene skifter, er det en medisin osv. Noen ganger kan svømming i en vanlig vannmasse være mye tryggere.

Mange ansatte i badeland glemmer vanligvis å kreve passende helsesertifikater fra besøkende. Men til ingen nytte. Uten å følge de grunnleggende reglene for hygiene, kan du fange noen sykdommer: neglesopp eller herpes zoster.

For å forhindre soppinfeksjoner eller skader fra et fall, må du ta med gummitøfler med sklisikre såler til badelandet. Barn rådes til å kjøpe spesielle galosjer for bading med klemmer, fordi vanlige tøfler lett faller av barnets våte føtter.

Siden hetter ikke er pedagogiske i badeland, er det bedre å flette langt hår i en tett bolle, slik at den ikke kommer i veien og ikke fester seg til når du svømmer eller ruller ned lysbilder. Når du besøker badstuen, må du legge individuelle håndklær på setene for å unngå kjønnsinfeksjoner (candidiasis, klamydia, etc.). Slike matter må ikke brukes til å tørke av kroppen; ta med deg to eller tre håndklær på forhånd til forskjellige formål.

Hvis du skal skli ned bakken, sjekk aldersbegrensningene. For å ikke skade ryggen fra festeleddene, velg badedrakter uten metallelementer. I begynnelsen, ta stillingen til en "soldat" - hender i sømmene, bena sammen, hodet presset til overflaten så mye som mulig.

OBS: ikke la barn være uten tilsyn, selv om barnet vet å svømme eller det er instruktører i nærheten! Les relevant litteratur og vær klar til å gi førstehjelp i forskjellige situasjoner, både til dine nærmeste og til andre i nød.

Anbefalt: