Hvordan Komme I Gang Med Photoshop

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme I Gang Med Photoshop
Hvordan Komme I Gang Med Photoshop

Video: Hvordan Komme I Gang Med Photoshop

Video: Hvordan Komme I Gang Med Photoshop
Video: Komme i gang med Cinemagraph 2024, Kan
Anonim

Photoshop har lenge ikke bare blitt en fotoredigerer, men en anerkjent standard innen digital bildebehandling. Takket være den brede funksjonaliteten og den relativt enkle grensesnittet, jobber både nybegynnere og profesjonelle med det. Og hvis mestrene i børsten ikke trenger å gjenta det grunnleggende, så vil deres fremtidige kolleger finne det nyttig å lære å begynne å jobbe med Photoshop.

Hvordan komme i gang med Photoshop
Hvordan komme i gang med Photoshop

Bruksanvisning

Trinn 1

For å komme i gang med Photoshop, må du først bli kjent med det grunnleggende om digital bilderedigering. Moderne versjoner av denne redigeringsprosessen behandler ikke bare raster, men også vektorgrafikk. Det er betydelige forskjeller i denne typen grafikk. Rastergrafikk inkluderer alle digitale fotografier, bilder og de fleste tegninger. Når du zoomer inn på en hvilken som helst del av bildet, vil du se de enkelte pikslene som utgjør det. Vektorgrafikk er tegninger som er beskrevet av ligninger. Derfor når slike skaleringer mister ikke slike bilder. Ved hjelp av vektorgrafikk lager de tekst, logoer, flate tegninger.

Steg 2

Det andre trinnet du må ta for å begynne å jobbe med Photoshop er å bli kjent med programmets grensesnitt. I hovedvinduet i programmet er det flere områder, delt på formål: menylinjen gruppert etter emne, programkontrollkommandoer, fanefelt, verktøy og effekter for bildebehandling. De omgir arbeidsområdet, vanligvis presentert som et tomt lerret som standard.

Trinn 3

I dag er det mange gratis opplæringsvideoopplæringer på Internett, ved å se på hvilke du kan mestre de grunnleggende operasjonene og funksjonene til Photoshop. For å komme i gang med Photoshop alene kan du mestre det grunnleggende børsteverktøyet, som lar deg lage dine egne digitale bilder. Lær deretter hvordan du arbeider med teksten gjennom riktig verktøy (fylle med farge, gi volum og andre effekter). Etter å ha mestret de grunnleggende funksjonene i arbeidet med programmet, gå videre til mer komplekse og nyttige: fjerne røde øyne, endre øyenfarge, bleking av tenner, plastisk kirurgi, samt skape animasjon.

Anbefalt: