Hvordan Finne Diamanter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Diamanter
Hvordan Finne Diamanter

Video: Hvordan Finne Diamanter

Video: Hvordan Finne Diamanter
Video: Hvordan finne Diamanter | Den Norske Minecraft Guiden | S01E06 2024, Kan
Anonim

Søket etter diamanter er basert på geologiske data om stedet for deres forekomst. Enhånds diamantutvinning er kun mulig fra plasseringer ved bruk av den gamle velprøvde metoden for malmvask, som ble brukt før spesialutstyret kom.

Hvordan finne diamanter
Hvordan finne diamanter

Det er nødvendig

  • Telt og annet utstyr for livet utenfor sivilisasjonen.
  • Plukk og spade.
  • Brett for gullvask.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å finne diamanter er det nødvendig å forstå detaljene i deres forekomst. I dag er alle diamantforekomster som er kjent for menneskeheten konsentrert på vanskelig tilgjengelige steder langt fra sivilisasjonen. Det er to typer diamantforekomster: primær og alluvial (sekundær). De primære avsetningene er kimberlit- og lamporittrør, 90% av alle diamanter er konsentrert her. Deres produksjon er basert på boring, så denne typen innskudd er ikke egnet for diamantutvinning alene. Plasseringsforekomster dukket opp som et resultat av ødeleggelsen av berggrunnen, derfor kan de ofte bli funnet i elveleier. Alle primære forekomster er for tiden involvert i industriell diamantutvinning, så du bør ikke prøve å lete etter diamanter der.

Steg 2

For å finne en diamant er det nødvendig å finne placeringsavsetningen, som kan være plassert ved siden av roten. Du kan konsultere en geolog om denne saken.

Trinn 3

Gå til stedet for mulig forekomst av diamanter og begynn å lete etter steiner. For å gjøre dette er det nødvendig å dele steinbitene ved hjelp av en plukk, og skyll den deretter på en sil for å skylle gull.

Anbefalt: