Hvorfor Drømmer Edderkopper?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Drømmer Edderkopper?
Hvorfor Drømmer Edderkopper?

Video: Hvorfor Drømmer Edderkopper?

Video: Hvorfor Drømmer Edderkopper?
Video: Hvorfor tør du ikke følge dine drømmer? 2024, April
Anonim

I virkeligheten liker få mennesker edderkopper - noen av artene deres er giftige og farlige for mennesker. Men for enkle edderkopper som bor i et hus eller en leilighet og vever et nett i et hjørne, forlater folk ofte livet og bevegelsesfriheten, fordi hus edderkopper antas å bringe penger og lykke til til hjemmet. Også drømmer om edderkopper er ikke entydige og lover en rekke hendelser.

Hvorfor drømmer edderkopper?
Hvorfor drømmer edderkopper?

Edderkoppdrømmer - negative betydninger

Den klassiske tolkningen av drømmer om edderkopper tillegger vanligvis disse skapningene negative egenskaper. Oftest fungerer edderkoppen som en klar og farlig fiende. Naturligvis vil søvnløsningen avhenge av hvordan edderkoppen ser ut i en drøm, hva den gjør, hvordan du samhandler med den og hvilke andre attributter som er tilstede der, først og fremst på nettet.

Enhver drøm bør vurderes uavhengig, avhengig av dine personlige følelser og intuisjon. Tross alt vil ingen drømmebøker avklare situasjonen som oppsto i en drøm så nøyaktig som deg selv.

En edderkopp i en drøm betyr oftest at de prøver å påvirke deg utenfra og gjøre et offer ut av deg. Eller tvert imot, du prøver å lede en aggressiv ekspansjon i forhold til andre mennesker. Hvis du kjemper med en edderkopp, er en konflikt med dine overordnede mulig. En stor edderkopp med et kors på ryggen kan gi beskjed om døden i huset, og en stor edderkopp snakker om en alvorlig fare som du kan møte i nær fremtid. Å pusse av en edderkopp - til uenigheter med slektninger. Mest sannsynlig vil de ikke godkjenne din beslutning og vil ikke støtte deg. Knusing av en edderkopp - til feil og store problemer.

Bitt av en stor edderkopp viser en alvorlig sykdom eller forgiftning. Og bittet av en liten edderkopp er baktalende og misunnelige mennesker.

Spindelvevet er en viktig egenskap i edderkoppdrømmer. Som regel betegner nettet et negativt fenomen - en konspirasjon, en felle forberedt for deg, for eksempel hvis du er viklet inn i den i en drøm. Hvis du har et mareritt der du er på et nett omgitt av mange edderkopper, antyder dette en forverring i økonomisk tilstand, skjebner av skjebnen og forverring av helsen. Men hvis du i denne drømmen ikke var redd for situasjonen og tok alt med glede, så kan drømmen tolkes med den motsatte betydningen - velvære og lykke. Men hvis du i en drøm børstet spindelvevet med en kost, mest sannsynlig, vil du bli nektet et veldig viktig publikum med sjefen din eller en annen høytstående person.

Edderkoppdrømmer - positive betydninger

Men ikke alt er så ille med arachnoid-løsrivelsen. Mange tolkninger av drømmer om edderkopper lover folk trivsel og velstand. For eksempel viser en edderkopp som du holder i armene i en drøm, gaver. En edderkopp som vever et nett er et lykkelig tegn som lover lykke til i nesten alt - penger, kjærlighet, helse. Det samme er lovet av en drøm der en gylden eller grønn edderkopp kryper over klærne dine. En drøm, der det er en fredelig stor edderkopp, for en ung jente skal være spesielt hyggelig. Tross alt snakker en slik drøm om det kommende vedvarende frieriet fra en ung mann med stor rikdom.

Anbefalt: