Hvordan Tegne En Fotballspiller Med Blyant

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne En Fotballspiller Med Blyant
Hvordan Tegne En Fotballspiller Med Blyant

Video: Hvordan Tegne En Fotballspiller Med Blyant

Video: Hvordan Tegne En Fotballspiller Med Blyant
Video: Fotballstreker! Slik tegner du en fotballspiller | Øisteins Blyant 2024, Mars
Anonim

Tre ting kan komme i veien for å lære å tegne: mangel på tid og utholdenhet og frykt for å mislykkes. Men hvis du er fast bestemt på å oppnå det du vil, er det viktigste å motivere deg selv og finne et par timer til daglig trening. Etter dem vil det ikke være vanskelig å tegne en fotballspiller med blyant.

Hvordan tegne en fotballspiller med blyant
Hvordan tegne en fotballspiller med blyant

Det er nødvendig

  • - tegnepapir;
  • - en enkel blyant;
  • - fargeblyanter;
  • - myk klut eller papir for skyggelegging (serviett);
  • - viskelær;
  • - sliper eller skrivesaker
  • - originalbildet;
  • - sporingspapir.

Bruksanvisning

Trinn 1

Utforsk bildene og videoene til fotballspillerne. Vær oppmerksom på deres bevegelser, muskelspenninger, ansiktsuttrykk. Velg formatet til ønsket bilde. Du kan skildre en fotballspiller i full høyde, opp til en torso eller et portrett. Du må også bestemme hvilken stilling du vil tegne den i. Han kan slå ballen eller løpe, stå statisk, sitte på banen osv.

Steg 2

Bestem øyeblikkets natur og spenning. Dette må formidles gjennom bevegelsene til en fotballspiller, ansiktsuttrykk, muskelspenninger. Hvis du fanger ham i løpet av spillet, gjør det klart om laget vinner eller ikke, i kampstemning eller avslappet. Med alle disse immaterielle øyeblikkene, og ikke bare definere tilbehør, skiller en profesjonell fotballspiller seg fra en vanlig person i en sportsuniform med en ball.

Trinn 3

Øv deg på å skisse mennesker i bevegelse. Samtidig beveger du lett blyanten over papiret og etterlater utydelige streker. Tegn en lysere linje rundt høydepunktene. Ikke prøv å skisse ut klær med en gang. Først må du demontere spilleren forsiktig "i deler". Hvis du har det originale bildet, kan du ta en nærmere titt på brettene, skyggene, enten klærne gjentar lindringen av atletens muskler.

Trinn 4

Fokuser på utsiden av fotballspilleren. Spor fotballspilleren med en enkel blyant langs de ytre linjene (du kan bruke sporingspapir for ikke å ødelegge bildet). Prøv å overføre dem til papir. I dette tilfellet vil tegningen ikke se ut som en klar visning av detaljer, men ligner eksternt strømmede malingsmønstre. Ikke trykk hardt ned på blyanten. Som i forrige øvelse, bruk lys skyggelegging. Etter kopiering må du spore det resulterende bildet med en klar linje. Kopiering er veldig nyttig i læringsprosessen, slik lærte kjente kunstnere å tegne.

Trinn 5

Legg til nødvendige detaljer i det resulterende bildet. Sammenlign tegningen din og bildet ditt (bildet) hele tiden. Vær nøye med plasseringen av skyggene, skildre musklene, legg til de nødvendige detaljene. Tegn et ansikt hvis du kan se det (helt i begynnelsen av opplæringen, prøv å tegne en fotballspiller med ryggen mot deg - dette vil gjøre det lettere å konsentrere seg om kropp og muskler).

Trinn 6

I stedet for skyggene legger du til noen få strøk med en enkel blyant, fra mørk til lys. Hvis overgangen er for lys og merkbar, bruk en myk klut eller papir for å skape en uskarphetseffekt (du kan bruke fingeren hvis du ikke er redd for å bli skitten).

Trinn 7

Når grafikken er ferdig, kan du legge til litt lysstyrke med fargeblyanter. For å forhindre at slagene blir uttalt og iøynefallende, bruk teknikken ovenfor. For å gjøre dette, fjern sponene fra den fargede ledningen med en kontoristkniv. Gni den med en klut eller papir. Denne metoden er veldig egnet for farging av skinn. Gjør spillerens uniform lysere. For å gjøre dette, velg de nødvendige fargene, ta en blyant. Med lette sirkulære bevegelser må du gradvis male over overflaten. Hvis du vil ha en rikere nyanse, trykker du hardere på blyanten. Bland den fargede overflaten med en myk klut eller papir.

Anbefalt: