Baseoljer For Såpeproduksjon

Innholdsfortegnelse:

Baseoljer For Såpeproduksjon
Baseoljer For Såpeproduksjon

Video: Baseoljer For Såpeproduksjon

Video: Baseoljer For Såpeproduksjon
Video: Craft Sportswear’s baselayer collection Active Extreme 2.0 with COOLMAX® for men and women 2024, April
Anonim

Baseoljer er en viktig ingrediens i såpeproduksjon. Når du har smeltet såpebunnen, er neste trinn å tilsette en eller flere baseoljer. Dette er 100% naturlige oljer, uten dufter, fargestoffer, konserveringsmidler. De renser huden, gir næring (rik på vitaminer og sporstoffer), gjenoppretter og beskytter. Kort sagt har de en gunstig effekt på huden. Ofte oppstår spørsmålet før nybegynnere såpemakere: hvilke oljer å bruke? Hver olje har sine egne unike egenskaper. La oss snakke om de som brukes ofte.

Baseoljer for såpeproduksjon
Baseoljer for såpeproduksjon

Bruksanvisning

Trinn 1

Olivenolje er mye brukt i produksjonen av kosmetikk. Hvilke egenskaper har den? Mykner huden, gir næring, fremmer regenerering, forynges, opprettholder tonen, beskytter mot aggressive miljøfaktorer og deres konsekvenser (irritasjon og avskalling av huden, skrubbsår, forbrenning, insektstikk). I tillegg fukter olivenoljen huden perfekt, det er ikke for ingenting at personer med tørr hud rådes til å bruke olivenolje og lage bad av den.

Steg 2

Arganolje er en av de mest verdifulle, den er inkludert i mange kosmetiske produkter. Den brukes som en anti-aging kosmetisk linje, fordi den hjelper til med å redusere fine rynker, glatter, styrker elastisiteten i huden. Forbedrer hudens generelle tilstand, gjør den sunn og gir vitalitet, og er også utmerket for behandling av dermatologiske sykdommer.

Trinn 3

Aprikoskjerneolje er god fordi den absorberes dypt og raskt i huden, gjenoppretter sine beskyttende funksjoner, aktiverer lipidmetabolismen, i tillegg mykner, nærer, gir fuktighet. Det tilsettes aktivt i kosmetiske produkter for moden, tørr og sensitiv hud. Forbedrer hudfarge, glatter rynker.

Trinn 4

Druefrøolje er perfekt for tørr, fet og kombinert hud. Fremmer foryngelse, eliminering av rynker, økt hudelastisitet og tone. Drueolje reduserer talgproduksjonen og strammer porene uten å tette dem, samt gir huden en naturlig sunn farge.

Trinn 5

Hvetekimolje er et unikt middel i kampen mot hudens aldring og har en kraftig anti-aldringseffekt. Det har også regenererende, fuktighetsgivende, betennelsesdempende og utjevnende egenskaper. Spesielt nyttig for tørr, moden og aldrende hud.

Trinn 6

Jojobaolje trenger dypt inn i porene, nærer og fukter huden. Det utvikler et beskyttende lag på huden som beskytter den mot aggressive aggressive påvirkninger. Forynger huden, forbedrer dens regenererende egenskaper.

Trinn 7

Ferskenfrøolje anbefales vanligvis for aldring og tørr hud, samt for sensitiv hud som er utsatt for betennelse og allergi. Ferskenolje nærer også huden, mykner, fukter, forynger, forbedrer hudens generelle utseende.

Trinn 8

Søt mandelolje gir huden et godt preparert, sunt og vakkert utseende. Passer for alle hudtyper, men spesielt nyttig for tørr, sensitiv, aldrende, sprukket, grov, sprukket, betent hud. Har en lett blekningseffekt, aktiverer prosessen med celleregenerering, strammer og nærer huden.

Trinn 9

Bomullsolje har en antibakteriell effekt, beroliger og fukter huden, og gir næring. Det bremser aldring av huden, derfor brukes den aktivt i aldersrelatert kosmetologi. I tillegg har den mange andre fordeler: den gjenoppretter den hydrolipidiske filmen og styrker den naturlige beskyttelsen av epidermis, har mykgjørende, toniske egenskaper, regenererer, forbedrer elastisiteten, glatter, og har også en betennelsesdempende effekt. Den inneholder vitamin E mer enn andre oljer.

Anbefalt: