Hvor Du Skal Henge Amuletten Til Dreamcatcher

Innholdsfortegnelse:

Hvor Du Skal Henge Amuletten Til Dreamcatcher
Hvor Du Skal Henge Amuletten Til Dreamcatcher

Video: Hvor Du Skal Henge Amuletten Til Dreamcatcher

Video: Hvor Du Skal Henge Amuletten Til Dreamcatcher
Video: ? Амулеты ? Ловец снов Новое видео ? ✔️ 2024, Kan
Anonim

Dreamcatcher er en populær indianeramulett som beskytter en person mot mareritt og de negative effektene som kan utøves på hans sinn om natten når han er forsvarsløs. I følge legender vikler seg dårlige drømmer, onde tanker og onde magier inn i denne amuletten, mens de gode går gjennom hullene og går ned i tauene og fjærene.

Hvor du skal henge amuletten til dreamcatcher
Hvor du skal henge amuletten til dreamcatcher

Funksjoner ved å velge et sted for en drømmefanger

Den grunnleggende regelen som anbefales når du bruker drømmefanger er at du trenger å henge en slik amulett over hodet på sengen. Pyntet skal være plassert over hodet på en person, fordi det er slik det ifølge legenden beskytter en person mot dårlige drømmer som "kommer" til ham, og samtidig hjelper til med å gå ned til gode drømmer som gir glede.

Hvis mulig, bør du ikke feste fangeren direkte på veggen, men henge den på en tapp slik at amuletten er plassert over den sovende personen, og ikke til siden av ham. Men hvis dette alternativet ikke er mulig, kan du også feste det på veggen.

Det hender at det er vanskelig å henge en amulett over sengegavlen. I dette tilfellet, plasser den over hvilken som helst del av sengen der det er mulig. Hvis dette alternativet viser seg å være upassende, bør du henge drømmefangeren i hvilken som helst del av soverommet. Du kan feste den til en lysekrone midt i et rom eller til en vegg.

Husk at denne amuletten opprinnelig ble laget for babyer, da de er mest utsatt for de negative effektene av mareritt. Hvis du vil bruke barnets versjon av fangeren, kan du henge den rett over barnesengen, som å henge leker. Fargede fjær og quirky mønstre er flott for distraherende og beroligende babyer.

Hvor skal du henge drømmefellen: ekstra finesser

Det er viktig å huske at, ifølge populær tro, ikke dårlige drømmer flyr bort, men blir viklet inn i drømmefangerens nett. Dette betyr at amuletten må rengjøres for dem hver dag, akkurat som en edderkopp renser nettet av fangede ofre. Legender sier at det er veldig enkelt å gjøre dette: Marerittene i seg selv forsvinner under påvirkning av solstrålene, og amuletten forblir fri og ren til neste natt. Det er viktig å ta hensyn til dette når du velger et sted for en drømmefanger: Solen må absolutt skinne der, selv om ikke lenge.

Hvis soveplassen er inngjerdet med en spesiell skillevegg eller gardin, slik at solstrålene ikke vekker den sovende personen, bør fangeren veies opp hver morgen, slik at han kan rense seg.

Fra tid til annen kan du arrangere en "generell rengjøring" av amuletten. For å gjøre dette er det bare å henge den i vinden under sollys eller måneskinn og la den stå i flere timer. Hvis du har valgt et godt ventilert sted for plasseringen, der strålene faller, trenger du ikke å bekymre deg for å rengjøre drømmefangeren i det hele tatt.

Anbefalt: