Hvordan Tegne En By Med Blyant

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne En By Med Blyant
Hvordan Tegne En By Med Blyant

Video: Hvordan Tegne En By Med Blyant

Video: Hvordan Tegne En By Med Blyant
Video: Lær at tegne et øje 2024, Kan
Anonim

Enkle blyanter er de beste for å skildre en moderne by. Det er med dette materialet det vil være praktisk å tegne klare linjer med grå asfaltveier og betongbygninger i samme skygge.

Hvordan tegne en by med blyant
Hvordan tegne en by med blyant

Det er nødvendig

  • - enkle blyanter;
  • - viskelær.

Bruksanvisning

Trinn 1

Merk arket for å gjøre det lettere for deg å tegne bygningens endelige omriss. Det er bedre å legge arket horisontalt. Del den i to med den midtre vertikale aksen.

Steg 2

Del dette segmentet i fem like store deler. Et slikt område kan tas som en måleenhet. Tegn de to nedre delene med en flat horisontal linje - dette er horisontnivået der den synlige delen av veien slutter. Fra sentralaksen trekker du deg tilbake til høyre og venstre en avstand som tilsvarer en fjerdedel av segmentet tatt som en måleenhet - slik angir du bredden på veien på dette nivået.

Trinn 3

Fra den nederste kanten av arket langs høyre og venstre kant måler du en avstand lik en enhet. Fra toppunktet til linjesegmentet mot høyre, trekk en linje til høyre kant av linjesegmentet på horisontenivået. Tegn den samme linjen til venstre. Dermed har du tegnet veien. Tegn to faste skillelinjer i midten, konvergerende på toppunktet. Tegn deretter noen ødelagte linjer til høyre og venstre for senteraksen.

Trinn 4

Gå ned omtrent en centimeter fra horisontlinjen. Fra dette punktet, sett av en og en halv enhet til høyre og venstre. Tegn loddrette linjer opp, vipp dem litt til sentralaksen (hellingsvinkelen skal være den samme). Du har nå hjørnene på bygningene i forgrunnen. Bak dem tegner du rektangler for skyskrapene lenger unna. De bør vippes mer mot sentrum.

Trinn 5

Tegn flere biler på veien og to lykter på sidene av motorveien. Fortau kan trekkes langs veien.

Trinn 6

Skygg tegningen med enkle blyanter med forskjellig mykhet. Begynn å klekke med de mørkeste gjenstandene på bildet - trær langs fortauet og bilvinduene. De kan farges med en 4M blyant. Fyll deretter asfalten med farge. Påfør linjer langs lerretet, og legg deretter til streker i 45 graders vinkel til de forrige. Gjør asfalttonen i forgrunnen mer mettet enn bakgrunnen.

Trinn 7

Med TM-blyantmaling over bygningens frontvegg til høyre. Skygg deretter sideveggene til de nærmeste husene med mindre trykk. Tegn lettere vinduer. Ordne dem i horisontale rader, reduser avstanden mellom gulvradene når du beveger deg mot bakgrunnen.

Trinn 8

Når alle gjenstandene på bildet er fylt med farger, kan du utarbeide hver av dem mer detaljert - tegne små elementer på biler, legge til skygger og refleksjoner i husvinduene.

Anbefalt: