Hvordan Lære å Spille Mafia

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Spille Mafia
Hvordan Lære å Spille Mafia

Video: Hvordan Lære å Spille Mafia

Video: Hvordan Lære å Spille Mafia
Video: MAFIA на Муз-ТВ: Лера Кудрявцева, Сати Казанова (20.09.10) 2024, Mars
Anonim

Mafia er et av de mest populære moderne spillene der strategisk tenkning blir trent, evnen til å tenke ut trekkene sine logisk, og i tillegg har dette spillet en sterk psykologisk komponent - spillerne lærer hemmelighetene til mellommenneskelig kommunikasjon og lærer å forstå samtalepartnerne sine dypere. Mange håpefulle mafiaspillere kan ikke forstå spillereglene, noe noen kan synes er vanskelige. Det er faktisk ikke vanskelig å forstå de grunnleggende prinsippene til mafiaen.

Hvordan lære å spille mafia
Hvordan lære å spille mafia

Bruksanvisning

Trinn 1

I dette spillet er du en integrert del av et lag der hver spiller velger en side for seg selv - han må være en mafia eller en sivil. Hvis du bestemmer deg for å bli sivil, velger du en overvåkingsstrategi. Utfallet av spillet ditt avhenger av evnen til å observere. Vær nøye med hvordan og hva andre spillere snakker om, hvordan de oppfører seg, hvordan følelsene deres manifesteres. Prøv å fange opp alle detaljene, til og med de mest ubetydelige - dette vil hjelpe deg å spille med suksess i fremtiden.

Steg 2

Foren deg i et team med de sivile som du er trygg på - på denne måten blir avgjørelsene dine mer betydningsfulle, og majoritetens stemmer mot noen blir sitert høyere enn stemmene til en ensom. På teamet velger du personen som snakker mer veltalende enn andre, og inviter ham til å representere deg.

Trinn 3

Vær aldri passiv og ikke sitt stille - jo mer aktivt du deltar i argumenter og diskusjoner, jo mer autoritet vil du tjene, og jo mer allierte vil støtte deg. Mennesker som tier under spillet har vanligvis ingen interesse for noen og har ingen muligheter.

Trinn 4

Gjør det til en regel å stemme mot inaktive og stille spillere - de spiller ingen rolle for spillet, og det er ikke noe poeng i å delta. I tillegg velger mafiaen ofte taktikken for stillhet for å avvise mistanken fra seg selv.

Trinn 5

Hvis en spiller har vekket mistankene dine, kan du begynne å følge ham spesielt nøye. Se på hans emosjonelle reaksjoner, se etter hvilke hendelser og setninger spilleren begynner å bli nervøs.

Trinn 6

Trykk på ham moralsk sammen med andre medlemmer av ditt "fredelige" team. Prøv også å huske hvem som stemte på hvem i spillet. Når du bestemmer deg for å "drepe" en spiller, må du sørge for at han ikke er sivil, ellers vil omdømmet ditt for alvor falle.

Trinn 7

Hvis du spiller for mafiaen, drep for aktive sivile slik at de ikke drar resten av folket med seg. Ikke mistenkte kollegene dine og prøv å ikke klandre dem. Hvis det er mulig, vær stille og ikke for aktiv en spiller - ikke gi merkbare signaler som vil la sivile få vite at du er en mafia. Trekk minst mulig oppmerksomhet til deg selv.

Trinn 8

Det er også en god taktikk å argumentere for at den fredelige spilleren er mafiaen, og argumentere for sitt synspunkt slik du vil. Skjul deg selv som sivile, og foren deg med dem. Hvis det ikke er noe annet valg, kan du skylde på din kollega-mafia, ettersom målet med spillet er at mafiaen skal beseire sivile.

Anbefalt: