Hvordan Hekle Et Blad

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Hekle Et Blad
Hvordan Hekle Et Blad

Video: Hvordan Hekle Et Blad

Video: Hvordan Hekle Et Blad
Video: DJ Blyatman u0026 Russian Village Boys - Cyka Blyat (Official Music Video) 2024, April
Anonim

Strikkede blader kan tjene som et element for å lage forskjellige blonder (servietter, kanter, krage), være en del av en strikket brosje eller applikasjon. Det er mange alternativer for strikkede blader, den enkleste av dem er å binde en kjede med luftløkker.

Hvordan hekle et blad
Hvordan hekle et blad

Bruksanvisning

Trinn 1

Knyt en kjede på ti masker.

Steg 2

Sett heklen i den første løkken i kjedet som følger heklen og strikk en enkelt hekle. I de påfølgende løkkene i kjedet strikkes i rekkefølge: en dobbel hekle, en dobbel hekle, to tre hekler, to hekler, en dobbel hekle, en enkelt hekle. I den siste sløyfen i kjedet strikker du en koblingsstolpe, en kjedesting, igjen en koblingsstolpe i samme siste løkke av kjedet.

Trinn 3

Dermed bør du ende opp med et halvt blad.

Trinn 4

Snu strikketøyet og strikk i motsatt rekkefølge samme antall masker, og sett kroken i samme kjede med luftløkker, men nå på den andre siden av arket.

Trinn 5

Etter å ha avsluttet bladets bunn med en enkelt hekle, strikker du en koblingsstolpe til midten av bladet (det vil si i den første luftløkken i kjeden som arbeidet begynte med).

Trinn 6

Etter det kan du strikke det nødvendige antallet luftløkker for å danne en stilk, hvis produktet krever det, eller legge til for eksempel to lignende blader, og skape en trefoil.

Trinn 7

For at bladene skal være ferdig og ha en mer stiv form, knytter du dem med et "krepsdyrtrinn". Trådene for å binde kan velges mørkere enn det strikkede bladet. For å gi en "tagget" form, kan du knytte laken med enkelt hekle med pico.

Trinn 8

Du kan øke lengden på brosjyren ved først å binde flere luftløkker. Vær oppmerksom på at dette ikke vil endre bladets bredde vesentlig, siden kolonnene som gir bladets bredeste sted best gjøres med ikke mer enn tre hekler (i ekstreme tilfeller med fire).

Trinn 9

Du kan imidlertid endre bladets form ved å øke eller redusere antall forskjellige kolonner.

Anbefalt: