Hvordan Lage Dine Egne Skinnarmbånd

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Dine Egne Skinnarmbånd
Hvordan Lage Dine Egne Skinnarmbånd

Video: Hvordan Lage Dine Egne Skinnarmbånd

Video: Hvordan Lage Dine Egne Skinnarmbånd
Video: Hvordan perle fuck cancer armbånd 2024, April
Anonim

Selv et barn kan veve et skinnarmbånd, og et slikt ornament ser veldig edelt og voksent ut. Avhengig av størrelsen på armbåndet, fargen og formen, kan det brukes både på håndleddet og over albuen, og noen smykker til og med anklene på denne måten.

Hvordan lage dine egne skinnarmbånd
Hvordan lage dine egne skinnarmbånd

Det er nødvendig

  • - tykke lærblonder for veving
  • - 2 tynne snørebånd i lær for å binde

Bruksanvisning

Trinn 1

Låsen på et skinnarmbånd kan være alt fra et tynt skinnbånd til en sølvsmykkekarabiner. Den enkleste måten å lage et armbånd på er med en snor.

Steg 2

Ta 3 eller 6 tykke skinnblonder. Tykkelsen på det fremtidige armbåndet avhenger av antallet deres.

Trinn 3

Koble endene av blonder på den ene siden, pakk dem tett med en tynn ledning, bind en sterk knute. Det er bedre å passere den ene enden av en tynn ledning slik at den blir skjult i en vanlig pakke, dette vil hjelpe armbåndet til å se pent ut.

Trinn 4

Begynn å flette snørene som en vanlig flette. Lag tre tråder av dem, legg høyre tråd på den midterste, legg deretter venstre tråd på tråden som har blitt den midterste, og vev til du får basen til armbåndet av ønsket lengde.

Trinn 5

Klipp endene på snørebåndene i samme lengde. På samme måte som i begynnelsen av arbeidet, bind den andre enden av armbåndet med en tynn ledning. Klipp de tynne snøringene slik at de ikke blir for lange, bind dem sammen - armbåndet er klart.

Anbefalt: