Hvordan Veve Gummiarmbånd

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Veve Gummiarmbånd
Hvordan Veve Gummiarmbånd

Video: Hvordan Veve Gummiarmbånd

Video: Hvordan Veve Gummiarmbånd
Video: Beaded armbånd for nybegynnere trinn for trinn. Maskin for veving med perler laget av papp 2024, April
Anonim

Veving av armbånd av skrapmaterialer er en av de mest populære kvinners hobbyer. Det er mer praktisk og enkelt å veve armbånd fra gummibånd på grunn av deres tilgjengelighet og mange utførelsesplaner - på fingre, på en gaffel, på en maskin og andre.

Lær hvordan du vever gummiarmbånd
Lær hvordan du vever gummiarmbånd

Hvordan veve armbånd fra gummistrikk på fingrene

Du kan veve en rekke Loom Bands armbånd som kan kjøpes i butikken eller markedet. Lag et enkelt elastisk armbånd, også kalt figur åtte. Trekk gummibåndet vridd i en åtte på pekefingrene og langfingrene, legg en til på toppen, men ikke vridd. Fjern den første fra fingrene og tre gjennom den andre. Fortsett denne særegne og fargerike kjeden. Når du når ønsket lengde, fest endene med en plastlås eller lag en liten knute. Du kan øve deg på å lage flere av disse armbåndene samtidig, og du vil raskt lære å veve armbånd fra gummistrikk på fingrene.

как=
как=

Prøv å veve et armbånd fra elastiske bånd i form av en voluminøs ledning - den såkalte "fisken halen". For å gjøre dette trenger du omtrent 50 strikker. Start det på samme måte som i den forrige metoden: legg en figur åtte på pekefingrene og langfingrene, men ikke vri de neste strikkene. Plasser to strikker av hvilken som helst farge på toppen og fjern figur åtte gjennom dem. Før den nederste sløyfen gjennom toppen slik at den siste blir på fingrene, og gjenta deretter sekvensen til du har et ferdig armbånd.

Hvordan veve elastiske armbånd på en gaffel

Vri og brett det ene gummibåndet i en figur på åtte og skyv det over de to tappene på gaflene i midten. Gjenta deretter det samme med de to andre elastiske båndene, men legg dem allerede på venstre og høyre to tenner. Fjern den første strikken over de midterste løkkene ved å skyve hele stykket ned. Vri et annet strikk i halvparten og legg det over mellomtennene, men ikke brett det til en figur åtte. Skal forsiktig den forrige raden over den siste strikken, gjenta deretter sekvensen som en strikk i midten og to på sidene, og lag to rader for hver farge.

как=
как=

Etter å ha laget et armbånd med ønsket lengde, fullfør vevingen ved å overføre løkkene fra det ekstreme til mellomtennene, og plasser de nedre løkkene på de øvre. Skyv en ny, dobbel vridd strikk over de to gjenværende løkkene i midten. Legg øyene på toppen av det. Plasser sideløkkene over hverandre som en lås i form av bokstaven S. Hekt på løkkene og fjern forsiktig det ferdige armbåndet fra gaffelen. Spre knutene, strekk lerretet litt, og klipp den ene enden til den andre.

Hvordan veve elastiske armbånd på en maskin

Hvis du har en spesiell maskin med en stolperad, kan du veve armbånd fra gummistrikk i stil med "dragon skalaer". I tillegg til de fargede gummistrikkene, trenger du en krok og fire klemmer. Lag den første raden med fire "åtter" i samme farge, og plasser dem over en. Fyll hullene med gummibånd i en annen farge, og vri dem bort fra deg. Hekle de nederste løkkene på dobbeltlagsstolper. Flytt raden nedover.

как=
как=

Sett en uviklet ring på stolpene med en dobbel rad, overfør den nedre sløyfen til den øvre, og la den til venstre være fri. Gå ned og start en ny rad med en annen farge fra den første kolonnen, som den forrige. Etter å ha laget det nødvendige antallet rader, fjern den ytre sløyfen og legg den i neste kolonne, gjenta fra motsatt ende. Sett neste løkke på venstre side på den tilstøtende kolonnen til høyre. Som et resultat vil løkkene være på fire stolper, og de kan sikres med låser.

Anbefalt: