Hvordan Glede Din Kjære På Verdens Mannedag

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Glede Din Kjære På Verdens Mannedag
Hvordan Glede Din Kjære På Verdens Mannedag

Video: Hvordan Glede Din Kjære På Verdens Mannedag

Video: Hvordan Glede Din Kjære På Verdens Mannedag
Video: VI LAGDE EN GIGANTISK BADEBOMBE (med BeasVerden) 2024, Kan
Anonim

Verdens herredag feires første lørdag i november og i 2014 faller herreferien 1. november. Initiativtakeren til utseendet på en slik ferie var Mikhail Sergeevich Gorbachev. Verdenssamfunnet i 2000 støttet ham i et forsøk på å gi menn enda en herreferie. Hvordan glede din kjære denne fantastiske dagen?

Hvordan glede din kjære på verdens mannedag
Hvordan glede din kjære på verdens mannedag

Bruksanvisning

Trinn 1

Vær oppmerksom på denne dagen bare til mannen din. Start ferien med et smil, varme ord og en deilig frokost på sengen. Herreferie er en viktig dag for ham. Til tross for at russiske menn er heldigere enn andre representanter for det sterkere kjønnet på planeten, med menneferier. Tross alt har de så mange som tre mennferier i året: 23. februar - Forsvarer av fedrelandsdagen, den første lørdagen i november feirer de verdens mennedag, og årlig 19. november sammen med andre mennesker i verden feire den internasjonale mennedagen.

Steg 2

Gratulere din kjære med verdens mannedag. Du kan velge en banal gratulasjon i form av å gi ham et forhåndskjøpt postkort med dikt, men du kan også vise maksimal originalitet i denne saken. En flott måte å glede din elskede mann på World Men Day er med stemmehilsener ved navn. En slik original og morsom gratulasjon vil bli husket lenge og vil bringe en haug med hyggelige følelser.

Trinn 3

Du kan lage et postkort selv. Tross alt blir en gave laget med egne hender alltid verdsatt. Det er ikke vanskelig å lage et postkort, det er mange anbefalinger om denne saken på Internett. Det originale postkortet burde ha et uvanlig ønske som vil gi et hav av positive følelser og skape en fantastisk stemning.

Trinn 4

Forbered en overraskelse i form av et sprell eller spill. Måtte denne dagen forbli i hans minne lenge. Sett for eksempel opp et spill "12 Notes". Spillet oppfattes med spesiell entusiasme og vil gi en mann minutter med "barnslig" glede og lykke. Essensen i spillet er at du gjemmer en gave og notater i alle hjørner av leiligheten, hvor det blir gitt humoristiske tips om hvordan du finner den skjulte gaven.

Trinn 5

Dekk festbordet, tilbered mannens favorittretter. Du kan organisere en tur til favorittrestauranten din.

Bilde
Bilde

Trinn 6

Organiser resten av din kjære denne dagen, og ta hensyn til hans hobbyer og hobbyer. Det kan være: friluftsliv, turisme, jakt, ekstremsport, paintball, biljard, bowling.

Bilde
Bilde

Trinn 7

Overrask mannen i sengen. Tenk over scenariet til kjærlighetsspillet ditt på forhånd. Du kan starte kvelden med en hyggelig erotisk massasje. Eller prøv noen rollespill … Forvandle et vanlig rom til et middelaldersoverom og bli en prinsesse for din mannlige prins. Et middelaldersoverom kan lages ved å bygge et baldakin over sengen, plassere lys med lysekroner på soverommet. Ethvert scenario du kommer på vil garantere deg en vakker erotisk natt.

Trinn 8

Ved å bruke de foreslåtte anbefalingene og fantasien, vil du utvilsomt være i stand til å glede din kjære på verdens mannedag, skape en fantastisk stemning denne dagen og legge uforglemmelige minner fra denne dagen til minne om din elskede.

Anbefalt: