Hvordan Komme Inn I Serien

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Inn I Serien
Hvordan Komme Inn I Serien

Video: Hvordan Komme Inn I Serien

Video: Hvordan Komme Inn I Serien
Video: ЭМИЛИ В ЛОВУШКЕ ГЛАЗА! ФЕЙК ИЛИ НАСТОЯЩЕЕ – выбери чтобы СПАСТИ ТОМА! ЭМИЛИ 4 серия 3 сезон! 2024, Kan
Anonim

Nå er luften full av etterligninger av søksmål, etterforskning av utroskap og en rekke TV-serier. For deltakere i slike prosjekter er profesjonell opplæring ofte ikke nødvendig, så alle kan komme inn i serien. Noen lever på denne måten, og noen vil bli berømte.

Hvordan komme inn i serien
Hvordan komme inn i serien

Bruksanvisning

Trinn 1

Se på nettet eller i aviser etter annonser som snakker om å rekruttere ikke-profesjonelle aktører til å delta i TV-prosjekter. Ring annonser, avtal tid.

Steg 2

Kom til rollebesetningen på det nøyaktige tidspunktet som er spesifisert for deg. Du blir bedt om å fylle ut et skjema. Gjør det så oppriktig som mulig, uten å skjule for eksempel mangelen på skuespillerutdanning. Det vil fremdeles bli merkbart for det trente øye. Under castingen vil du mest sannsynlig bli bedt om å skildre en slags livssituasjon. Ikke vær sjenert eller bekymret. I slike auditions blir som regel ønsket om å vinne verdsatt over talent. Hvis du blir tilbudt å lese teksten i manuset, trenger du ikke lese med uttrykk, som på skolen i litteraturklassen. Legg til livsintonasjoner, forestill deg at du uttaler det, og ikke helten i serien. Husk at du kanskje ikke blir fortalt på forhånd hvilken rolle som venter på deg. Så vær forberedt på hva som helst.

Trinn 3

Hvis du består rollebesetningen, blir du invitert til å vises. Her må du allerede lære din rolle fra manuset utenat. Ikke vær forsinket for filminnspilling, spesielt ikke for første gang. Under filmen, ikke bekymre deg - hvis regissøren inviterte deg til denne rollen, er du riktig egnet for ham. Følg regissørens krav nøyaktig og ha det gøy med prosessen.

Anbefalt: