Hvordan Fotografere Manikyr Vakkert?

Hvordan Fotografere Manikyr Vakkert?
Hvordan Fotografere Manikyr Vakkert?

Video: Hvordan Fotografere Manikyr Vakkert?

Video: Hvordan Fotografere Manikyr Vakkert?
Video: Hvordan Lage Perfekt Fransk Manikyr Hjemme - Tone Lise Akademiet 2024, April
Anonim

Bilder av manikyr er en integrert del av bloggen til en jente som er interessert i mote, elsker ny kosmetikk. Men å ta et vakkert bilde av velstelte penner med interessant manikyr er ikke så lett, du må prøve å gjøre dette.

Hvordan fotografere manikyr vakkert?
Hvordan fotografere manikyr vakkert?

Først bestemmer du hva du vil gjøre - et kunstnerisk fotografi av manikyren din eller en såkalt fargeprøve.

Hvis du vil vise frem en uvanlig manikyr, vakker håndform, bevis deg selv som en ekte fotokunstner, velg det første alternativet, lag en hel historie i en eller flere rammer, der hendene dine vil spille hovedrollen. Med en slik fotografering av manikyr kan du og bør bruke grafiske redaktører, ikke bare for å beskjære bilder, men også for å korrigere mindre ufullkommenheter i hud, negler, gjenstander på bildet.

как=
как=

Nyttige råd: Forsøk først å søke på internett etter originale ideer til bildene dine, bli kjent med andres opplevelse.

как=
как=

Swatch er ikke så mye et vakkert bilde av en manikyr som en pålitelig. Det kan selvfølgelig ikke benektes at en høykvalitetsprøve er vakker og pen, det gjøres på en slik måte at fingrene vises med en manikyr i det beste lyset, men samtidig bør et slikt bilde hjelpe publikum i valg av dekorativ kosmetikk. Det er derfor, for å lage en fargeprøve, kan du råde deg til å få mest mulig ut av dagslyset, ikke å korrigere farger i en grafisk editor.

Hvis du vil ta et bilde av manikyret ditt, velger du også en god bakgrunn. Ta bilder av morgenfruene dine ikke bare mot bakgrunnen av en flaske lakk klemt i en knyttneve, men bruk også en rekke stoffer, lær, vakre steiner, sand, etc. På samme måte velger du fingerenes plassering - det skal ikke bare gjøre det mulig å se lakken, men også understreke skjønnheten i hendene, skjule mulige feil.

как=
как=

Nyttig råd: Hvis du ønsker å legge ut et bilde av et manikyr nøyaktig som en fargeprøve, ikke glem å angi i beskrivelsen av bildet de eksakte dataene for den dekorative kosmetikken som brukes (merke, tonetall osv.).

Anbefalt: