Hvordan Lære å Spille Trommesettet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Spille Trommesettet
Hvordan Lære å Spille Trommesettet

Video: Hvordan Lære å Spille Trommesettet

Video: Hvordan Lære å Spille Trommesettet
Video: Hvordan lære å spille en enkel beat på trommer! 2024, April
Anonim

Trommesettet er hjertet i bandet. Hun og bassen satte rytmen for alle utøverne. Men i det filistinske miljøet er det en slik oppfatning at dette er et veldig enkelt instrument og blir spilt av de som ikke kan spille gitar eller synthesizer. Men trommer er et musikkinstrument, og de "spiller" på det, ikke "banker" og "hammer"!

Hvordan lære å spille trommesettet
Hvordan lære å spille trommesettet

Det er nødvendig

  • - tålmodighet;
  • -et ønske;
  • - pinner for klasser;
  • - et stykke kryssfiner.

Bruksanvisning

Trinn 1

I dag har teknikken for å spille perkusjonsinstrumenter nådd enestående høyder, det er mange trommestiler, trommesett har endret seg, og trommeslagere demonstrerer underverkene til dette instrumentet.

Steg 2

Først mestrer du plasseringen av armer og ben, og lander etter installasjon. For å gjøre dette, kontakt en erfaren lærer og ta de første leksjonene. Å spille trommer krever mye koordinering. Tross alt utfører den ene hånden ride-delen på bækkenet, den andre hånden utfører et rytmisk mønster på skarptrommelen, på bastromma, den tredje delen er allerede utført med foten, etc. Musikeren må utføre opptil seks funksjoner samtidig.

Trinn 3

For å komme i gang, mestre den grunnleggende øvelsen for fireveiskoordinering, når hender og føtter slår ut notater av forskjellige lengder. Hvis du ikke har et trommesett ennå, ta en vanlig stol til denne øvelsen, legg den på gulvet og spill. Høyre ben på stolen er en cymbal, venstre ben er en snare tromme, og bare trampe med føttene. Klar?

Trinn 4

Begynn å spille kvart med høyre fot. Fortsett rytmen med høyre fot, spill de åttende tonene med venstre i samme rytme. Denne øvelsen kalles toveiskoordinering.

Trinn 5

En annen øvelse: spill de åttende trillingene med venstre pinne, fortsett med føttene øvelsen du allerede har mestret. Slik utføres trilateral koordinering.

Trinn 6

Det vanskeligste er når du, uten å stoppe de forrige øvelsene, slår på høyre pinne og slår sekstendedeler med den. Dette er allerede fireveiskoordinering. Kompliser disse øvelsene gradvis. For å gjøre dette må du utvikle god koordinering av begge hender, enten du er høyrehendt eller venstrehendt. Men når du trener den "svake" armen, ikke glem det "svake" beinet.

Trinn 7

Plukk opp enkle trommesettøvelser og begynn å trene til du enkelt kan spille dem. Tren i jevnt tempo. Etter å ha mestret, kom opp med dine egne variasjoner og fortsett å trene.

Anbefalt: