Hvordan Kan Påfuglfjær Brukes?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kan Påfuglfjær Brukes?
Hvordan Kan Påfuglfjær Brukes?

Video: Hvordan Kan Påfuglfjær Brukes?

Video: Hvordan Kan Påfuglfjær Brukes?
Video: Основные ошибки при возведении перегородок из газобетона #5 2024, April
Anonim

Påfuglfjær kan brukes som bryllupsutstyr og hjemmeinnredning. Siden eldgamle tider har fjærene til denne fuglen blitt brukt i magiske ritualer for kjærlighetsformuleringer og peker "det onde øye".

Påfuglfjær
Påfuglfjær

Påfuglfjær har tiltrukket seg med sin skjønnhet siden antikken. Middelalderske motekvinner pyntet hattene sine, og "hekser" og "trollmenn" brukte dem i sine magiske ritualer. I mange land i verden ble påfuglen ansett som en guddommelig og udødelig fugl. Han personifiserte stolthet, skjønnhet, fryktløshet og visdom.

Hvordan brukes denne egenskapen til bryllup og boliginnredning

Mange av dagens bruder og brudgom planlegger bryllupet i stil med "påfuglfjær", og bruker mønsteret fra den luksuriøse halen til denne fuglen som dekor for veggene i hallen, bord, brudekjole, frisyre og til og med kake. Et invitasjonskort laget på papir dekorert med en påfuglfjær vil se originalt og ikke trivielt ut. Du kan bestille tilsvarende maling av glass og lysestaker med angivelse av bordnummer. Bildet av brudgommen skal også matche påfugl-temaet. Den ideelle løsningen ville være et påfuglbånd eller en liten fjær festet til jakken din.

Originale kreative mennesker, som ikke tolererer standarder og rutiner, dekorerer ofte hjemmet sitt i påfuglstil. I dette tilfellet er det slett ikke nødvendig å sette en vase i hvert hjørne med fjærene til denne fuglen, du kan finne tapet med tilsvarende mønster eller velge en slik farge for møbler og tilbehør: puter, sengetøy, en lampe, et bilde, og så videre.

Hvis eieren av huset ønsker å ordne sitt hjem i Feng Shui, må han vite at påfuglen i denne undervisningen brukes til å aktivere sonen for karriere og berømmelse. Derfor bør de som drømmer om karrierevekst, ta seg av å kjøpe en påfuglfigur på forhånd og sette den i karrieresonen. Og hvis berømmelse, anerkjennelse og utmerkelse er i utgangspunktet, så bør fuglen plasseres i herlighetssektoren. Og det spiller ingen rolle hvilket materiale figuren vil være laget av: gull eller plasticine og papir, effekten vil være den samme.

Hvordan fjærene til denne fuglen brukes i magi

Påfuglfjær er også mye brukt i magi. Med deres hjelp trollbundet de og sendte skade. Mange mente at tegningen i form av et øye var personifiseringen av det onde øyet - den som alle fryktet så mye. Men det er nettopp denne egenskapen som nå har begynt å tolkes annerledes: det antas at en påfuglfjær som er festet til klær, avgir det”onde øye” og beskytter den som bærer den. Kanskje det er grunnen til at bryllup i denne stilen har blitt så populære: det er slik nygifte beskytter seg mot misunnelige mennesker. I alle fall, hvis det er et ønske om å kjøpe påfuglfjær, må du velge de som har et mer konturert mønster og et bredere utvalg av iriserende farger, og viktigst av alt, de bør hentes fra en levende fugl. Det anbefales ikke å ha en utstoppet påfugl i huset.

Anbefalt: