Hvordan Sette En Hjemmekost Riktig

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sette En Hjemmekost Riktig
Hvordan Sette En Hjemmekost Riktig

Video: Hvordan Sette En Hjemmekost Riktig

Video: Hvordan Sette En Hjemmekost Riktig
Video: Suplementos para Cães: Você precisa saber de 3 Coisas! 2024, Kan
Anonim

Ditt eget hjem må beskyttes mot onde ånder og ondskap, fra baktalelse og misunnelse, fra enhver form for negativ energi. Slaverne var sikre på dette - det var derfor forskjellige amuletter til huset var så vanlige. Nesten hvert hus har en kost. Men ikke alle vet at kosta ble ansett som en unik hjemmeamulett, takket være at det alltid vil være både renslighet og velvære i huset.

Hvordan sette en hjemmekost riktig
Hvordan sette en hjemmekost riktig

Hvordan oppbevare en kost

For å ha penger i huset, må du kjøpe en ny frodig kost. Når man feier gulvene, må man forestille seg at fattigdom og problemer feies bort med hver bevegelse, og hell og penger feies inn. Endringer til det bedre vil merkes veldig snart.

Denne omstendigheten bør bemerkes spesielt - kosten skal aldri kastes hvor som helst. Når det lagres, må det være i riktig posisjon og på riktig sted.

For praktisk bruk bør kosten oppbevares på en bestemt måte. Verken koster eller mopper skal plasseres i hjørnet. Du bør heller ikke lene dem mot veggen - det er bedre for dem å henge for ikke å berøre gulvet. I hus, i hus eller leilighet, må en kost stå eller henge med en kost oppover. Så det tørker ikke bare godt etter våtrengjøring, det vil si å feie med å dyppe kost i vann, men bustene vil ikke deformeres. Ved å plassere det slik kan du lokke penger inn i huset. Det antas også at det på denne måten er mulig å beskytte bolig mot onde krefter, fra hekseri.

Hvis det er en mopp i stedet for en kost i huset, plasseres den også med den brede delen opp, med håndtaket nede.

Hvis du holder en kost i huset med en kost nede, lagres den ikke bare verre, men fungerer heller ikke på den beste måten med hensyn til onde onde ånder. Med en feilplassert kost samles alle negative essenser fra det nedre astralplanet på den, noe som ikke vil gi folk noe godt. Ved neste feiing spreier enhetene ganske enkelt rundt huset og irriterer eierne, men det vil ikke lenger være mulig å feie dem.

Det skal bare være en kost i huset. Du bør ikke prute når du kjøper den.

Hvor er det vanlig å sette en kost i boliger

En kost ble ansett som en av de viktigste hjemmeamulettene. Det ble antatt at en brownie kunne bosette seg og leve under en så vanlig kost. I Russland ble kjøkkenet ansett som sentrum for ildstedet, og det var en glede for husholdersken å bo der. Derfor var det vanlig å sette en kost på kjøkkenet - ved terskelen, med en kost opp.

En kost som talisman ble brukt til å lokke forskjellige gode ting inn i huset - lykke, lykke, velstand. Plager, problemer, negativ energi med hjelpen kan bli feid ut av huset.

Man skal selvfølgelig ikke tro at man kan bli kvitt noen problemer en gang for alle ved hjelp av en talisman. Enhver ting utstyrt med slike egenskaper er i stand til å drive bort onde ånder og bringe lykke til. Men mye vil også avhenge av eiernes kommunikasjonskrets, av hvem de inviterer inn i huset.

Anbefalt: