Hvordan Spille Golden Key Lottery

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Spille Golden Key Lottery
Hvordan Spille Golden Key Lottery

Video: Hvordan Spille Golden Key Lottery

Video: Hvordan Spille Golden Key Lottery
Video: Tom and Jerry: Chase(Cn) | Casual Mode - Golden Key~ 2024, April
Anonim

En lodd kan bli en billett til et nytt liv for den heldige, så hundretusener av mennesker fortsetter å kjøpe billetter og krysse av tall med forventning. Reglene i "Golden Key" -lotteriet er enkle og tilgjengelige for alle.

Hvordan spille lotteri
Hvordan spille lotteri

Det er nødvendig

  • - lodd;
  • - en penn eller markør.

Bruksanvisning

Trinn 1

Kjøp billetter til Golden Key Lottery. Dette kan gjøres på flere måter: hos distributører, i spesielle kiosker, via Internett. Det sistnevnte alternativet er spesielt praktisk for de som tror på lykketallene sine. På nettverket kan du velge hvilket som helst billettalternativ, betale for det og skrive det ut der.

Steg 2

Slå på TV-en på dagen og tiden som er skrevet på billetten, sitt komfortabelt. Spillet består av flere runder og varer i omtrent 25 minutter. De største gevinstene faller vanligvis på første, andre og tredje runde, men noen ganger arrangerer selskapet flere kampanjer som er tidsbestemt for å falle sammen med høytiden, for eksempel nyttår, og lotterier av store mengder og gaver på påfølgende runder.

Trinn 3

Bruk en tusj eller tykk penn for å gjøre det lettere å se hvilke tall du har krysset av. Hver billett består av to kort, 15 tall hver. I tillegg består hvert kort av tre linjer med 5 tall. Tallene er ordnet etter sted: null. Tiendedeler, tjueårene osv. opp til 90, derfor, når neste ball faller, er det ikke nødvendig å lete etter nummeret gjennom hele billetten.

Trinn 4

Tegningen begynner etter lanseringen av lotterietrommelen, der 90 baller snurrer. På slutten av spillet gjenstår det fra 3 til 5 baller i lotto-trommelen. Tilstedeværelsen av disse tallene i billetten betyr at han ikke har vunnet.

Trinn 5

video på nettstedet interlot.ru. Den trykte versjonen finnes også i aviser, magasiner eller distributører.

Anbefalt: