Hvordan Tegne En Rose Med En Blyant

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne En Rose Med En Blyant
Hvordan Tegne En Rose Med En Blyant

Video: Hvordan Tegne En Rose Med En Blyant

Video: Hvordan Tegne En Rose Med En Blyant
Video: Hvordan tegne en blomst 2024, April
Anonim

En rose er en vakker og kompleks nok i form og strukturblomst, for at den skal være lik og uttrykksfull, må du skildre delene i forbindelse med hverandre, være oppmerksom på bøyninger og detaljer.

Hvordan tegne en rose med en blyant
Hvordan tegne en rose med en blyant

Det er nødvendig

Papir, blyanter, rose, tid, fokus og oppmerksomhet

Bruksanvisning

Trinn 1

Tenk nøye over en levende rose, dens form og struktur, hvordan kronbladene pakkes inn og bladene er ordnet. Sammenlign om mulig flere blomster med hverandre. Plasser rosen under belysning slik at det kontrasterende lyset hjelper deg med å avsløre funksjonene i strukturen, plasseringen av de enkelte delene, slik at det er interessante flekker av lys og skygge. Velg den mest effektive knoppformen. Deretter tegner du omrissene av rosen på papir, prøver å formidle de ytre egenskapene til blomsten. Start med å tegne enkle former, tegne dem i forbindelse og forhold til hverandre, du kan generalisere dem litt. Hvis det er vanskelig å formidle en eller annen form, så tegne et rom rundt den, med dette vil du skildre noe som ikke gir seg noe annet. Prøv å formidle noe som hjelper til med å gjenspeile blomstens karakter. Gi knoppen en oval form og tegn en stilk. Tegn noen store kronblader ved hjelp av S-buede linjer. Legg til sideblomstene og de bak. Tegn noen små, spisse blader i bunnen av knoppen. Når du maler, kan du prøve å bevege hele hånden, ikke bare fingrene. Se lenger på knoppen enn på papiret. Prøv å ikke endre posisjon mens du tegner, da dette vil forandre proporsjoner og forhold innenfor tegningen.

Steg 2

Ta en nærmere titt på tegningen du får. Hvilke av linjene kan gjøres mer interessante og grasiøse? Hvor skal du legge til detaljer? Fjern også overflødig med et viskelær. Tegn de mest interessante og karakteristiske detaljene.

Trinn 3

Bruk skyggelegging for å gi form og volum til knoppen på tegningene. Tegn klekkelinjene i form av delene av blomsten. Endre tettheten til linjer, retningen på skyggen, graden av trykk på blyanten, ikke dra eller gjør for mye skyggelegging. Vær mer oppmerksom på forgrunnen.

Anbefalt: