Hvordan Dekorere Et Bord Til En Romantisk Middag

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dekorere Et Bord Til En Romantisk Middag
Hvordan Dekorere Et Bord Til En Romantisk Middag

Video: Hvordan Dekorere Et Bord Til En Romantisk Middag

Video: Hvordan Dekorere Et Bord Til En Romantisk Middag
Video: Экскурсия в номер - Новогоднее украшение + установка 2024, Kan
Anonim

En romantisk middag forutsetter en rolig avslappende atmosfære, stille langsom musikk, svake lys, lette aromatiske retter. Et vakkert dekorert bord er et av de viktigste elementene i den ønskede begivenheten; du må nærme deg designen nøye og ansvarlig.

Hvordan dekorere et bord til en romantisk middag
Hvordan dekorere et bord til en romantisk middag

Bruksanvisning

Trinn 1

Pynt bordet med en duk. Silke, snøhvit eller kremfarget stoff dekorert med farget organza fungerer bra. Hvit farge symboliserer uskyld, renhet, sublime følelser og rosa, rødt eller lilla luftig organza-stoff vil med fordel utløse hvithet og legge til pikant. Fest stoffet med små pinner, og skape klemmer og lette folder, og bind to løse knuter som faller fra bordet til sidene.

Steg 2

Plasser blomsteroppsatsen i midten av benkeplaten. Lyse lidenskapelige blomster ser spektakulære ut, men milde, romantiske nyanser bør ikke ignoreres.

Trinn 3

Dekk bordet med pene redskaper. Champagne regnes som en klassiker for en romantisk middag, men hvis din valgte / valgte foretrekker andre drinker, bør du vurdere tilstedeværelsen av ikke bare høye krystallglass, men også de nødvendige glassene. Dekorer bena på vinglassene med fargerike bånd, binde lekne buer og la løse ender falle.

Ikke bruk papirservietter - dette er for dagligdagsk og prosaisk. Pakk en bomullsduk og pakk den inn med en spesiell ring eller tape. Slike servietter kan dekoreres med attributter til elskere - hjerter, glitrer, roser, fjær og slangeform.

Legg vakre porselenstallerkener under de varme rettene, ordne bestikket i henhold til serveringsreglene: kniver til høyre, gafler til venstre, skjeer over tallerkenen.

Trinn 4

Legg godbiter på bordet. Legg kjøtt-, ost- og grønnsakskutt i en flat bolle, pynt med urter. Legg fersk frukt og bær i høye blomsterpotter. Salater serveres best ikke i en stor beholder, men i porsjoner, og legger ut ingrediensene i et lysbilde midt på tallerkenen. Hvis det er planlagt saus til salaten, ikke glem å plassere den ved siden av salatskålen. Bruk sitronskiver, oliven, erter, figurer skåret ut av grønnsaker og frukt for å dekorere retter. Sett ut en krukke rent drikkevann.

Trinn 5

Utfylle bordet med stearinlys, en uunnværlig egenskap for en romantisk middag. Pynt lysestakene med perler, bånd og paljetter, og bruk fargerike elementer for å opprettholde en jevn stil.

Trinn 6

Legg ut dekorasjoner på bordet som samsvarer med kveldens tema: valentiner, hjerter, perler, rosenblader, englefigurer osv. De vil understreke ønsket romantisk atmosfære og utfylle det generelle utseendet på bordet.

Anbefalt: