Hvorfor Drømmer Døde Foreldre

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Drømmer Døde Foreldre
Hvorfor Drømmer Døde Foreldre

Video: Hvorfor Drømmer Døde Foreldre

Video: Hvorfor Drømmer Døde Foreldre
Video: Hvorfor mobber man? Og hvordan stopper man mobning i skolen? Få gode råd af Red Barnet | Call me 2024, April
Anonim

Som regel drømmer avdøde foreldre om å advare drømmeren om noe. For eksempel, hvis foreldrene er blide og lykkelige, vil fred og harmoni herske i forholdet mellom drømmeren og hans levende slektninger.

Døde foreldre i en drøm er et godt tegn
Døde foreldre i en drøm er et godt tegn

Spesialversjon

Ifølge forskere og psykologer som studerer menneskelig bevissthet, er avdøde foreldre som drømmer om sine barn, ikke noe annet enn den menneskelige hjerne og dens minne. Fakta er at noen mennesker i lang tid ikke kan bli enige med slektningenes død, de bekymrer seg stadig om dette.

Hos slike mennesker stopper ikke hjernens arbeid, rettet mot å huske de avdøde foreldrene, under søvn. Forskere mener at i løpet av denne perioden har folk rett og slett en projeksjon av objektiv virkelighet på drømmen sin. Det vil si at de lever sine tanker og minner om og om igjen, men allerede i en drøm.

Den generelle betydningen av søvn

Som regel kommer avdøde mor og far til å sove med barna sine for å hjelpe dem, foreslå, lede dem på riktig vei. En drøm anses å være lykkebringende der en person klemmer sine avdøde foreldre. Slike bilder snakker om vellykket gjennomføring av visse saker startet av drømmeren i virkeligheten, samt mottak av fortjeneste.

Presteskapet mener at slike drømmer er en slags "nyheter" fra himmelen. Faktum er at de avdøde foreldrene til drømmeren dermed ber ham om å sette et lys til dem i kirken.

En drømt avdød mor er en advarsel mot visse utslettshandlinger. Noen ganger viser slike drømmer betydelige endringer i drømmerens liv.

Hvorfor drømmer døde foreldre? Millers drømbok

Døde foreldre som drømte i et varmt miljø er et symbol på velvære. Hvis den avdøde faren eller moren sovnet med trusler, er dette misbilligelse fra noen av drømmerens anliggender. Samtaler med avdøde foreldre - for å hjelpe i virkeligheten.

Folk sier at avdøde foreldre drømmer om en forandring i været, av øsende regn. Det er rimelig å tro at dette er den vanligste tilfeldigheten, fordi alt vær på jorden kan skiftes.

Gustav Miller skiller drømmer om avdøde foreldre i to typer: de som drømmer med levende slektninger, og de som drømte etter deres virkelige død. I begge tilfeller ser forskeren ingenting galt. I tillegg snakker slike drømmer med levende foreldre ofte om deres påfølgende levetid.

En melding fra etterlivet fra foreldre

Det er en populær tro blant folket at drømmer med avdøde foreldre er et budskap fra den andre verden. Faktum er at en avdød person i 40 dager etter hans død er i nær tilknytning til den jordiske verden. Som regel vil ikke den avdødes sjel hvile før de levende oppfyller noen av hans levetidsforespørsler. Noen ganger kommer avdøde foreldre til sine barn i drømmer for å advare eller varsle dem om noe.

Anbefalt: