Hvordan Forføre En Scorpio-mann

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forføre En Scorpio-mann
Hvordan Forføre En Scorpio-mann

Video: Hvordan Forføre En Scorpio-mann

Video: Hvordan Forføre En Scorpio-mann
Video: Top 5 Spiderman Parkour POV / Spider man in Real Life 2024, Kan
Anonim

I hver kvinnes liv kommer det en periode da hun må bli kjent med en attraktiv mann, og hvis han plutselig viser seg å være Skorpionen i henhold til dyrekretsen, kan ikke enkle midler til forførelse utelates. Denne typen tiltrekker kvinner så mye at uforvarende damer blir besatt av drømmen om ham. Skorpionen - en av de vanskeligste i forhold til mennesker.. Men for å fange oppmerksomheten hans, tar det mye krefter.

Hvordan forføre en Scorpio-mann
Hvordan forføre en Scorpio-mann

Bruksanvisning

Trinn 1

klær

Scorpio-mannen elsker sexy aksenter i dameklær. Bruk en bluse med sexy hals eller åpen rygg når du skal på et møte med ham, eller hvor han vil være til stede. Men ikke overdriv det, Skorpionen må få muligheten til å fantasere om det som er skjult under klærne.

Steg 2

Vær mystisk

Våkne den naturlige rangeringen i ham. Hvis du liker å chatte mye, så glem alt om dine lange og slitsomme historier når du snakker med en Scorpio-mann. Han vil heller ikke bli tiltrukket av klovnedamer med full bagasje med lekne historier. Se på ham svakt og sexy, la ham få gåsehud over hele kroppen. Når han ber deg ut på en date, kan du gjenopplive atferden som trollbundet ham første gang du møtte: intriger i øynene og kald ro. Snakk om deg selv så lite som mulig, og ikke la ham komme inn på planene dine for neste tirsdag, bare si at du er opptatt.

Trinn 3

Forbli rolig

Hvis du lykkes med å vekke hans interesse for deg selv, må du forberede deg på konstant overvåking. En Scorpio-mann trenger å finne ut all informasjon om deg, og han vil fritte ut den på de mest sofistikerte måtene. Avhengig av hva han kan finne ut av, avhenger av hans fremtidige holdning til deg: god eller dårlig. Og i alle fall, vær alltid rolig og tilbakeholden når han undersøker deg, vis ham på alle mulige måter at du kan stole på.

Trinn 4

Sex og forhold

Med vennlig hilsen innrøm at du synes han er attraktiv, gi ham tillit til hans overlegenhet over andre. Denne mannen tåler ikke rivaler. Det er imidlertid ikke verdt det å overgi seg lett i hendene på en Scorpio-mann. Han elsker å løse vanskelige problemer. Og når dere først er i samme seng med ham, vil dere begge forstå om dere er egnet for hverandre eller ikke. Gjør forbindelsen din lidenskapelig og uforglemmelig. Hvis den første handlingen er en fiasko, må du erkjenne tomrommet i forholdet ditt.

Anbefalt: