Hvordan Bli Forelsket I En Jomfrukvinne

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bli Forelsket I En Jomfrukvinne
Hvordan Bli Forelsket I En Jomfrukvinne

Video: Hvordan Bli Forelsket I En Jomfrukvinne

Video: Hvordan Bli Forelsket I En Jomfrukvinne
Video: Jeg er forelsket i en dreng der har en kæreste | Hjerterum | Ultras Bedste 2024, April
Anonim

Jomfrukvinnen er utrolig vakker, men også utilnærmelig. Bare en intelligent, intelligent, kledd strengt, men smakfullt mann kan vinne hjertet hennes. Denne kvinnen ser gjennom og gjennom alle søkerne for hennes oppmerksomhet. Derfor er en jomfrukvinne nesten umulig å lure, hun kjenner igjen den minste løgnen til en mann.

Hvordan bli forelsket i en jomfrukvinne
Hvordan bli forelsket i en jomfrukvinne

Bruksanvisning

Trinn 1

For å erobre hjertet til en jomfrukvinne, må du vise henne alle dine dyder. Men dette må gjøres lite påtrengende. Vær oppmerksom på at du bare vil få en sjanse for å vise deg selv og imponere denne kvinnen. Hvis du overdriver det litt eller viser vulgaritet, bør du vurdere at en jomfrukvinne er tapt for deg for alltid. Det er bedre å velge taktikken til diskret frieri, langsiktig intellektuell kommunikasjon. Hun elsker små overraskelser som ikke forplikter henne til noe og ikke roper om deres vanvittige høye kostnader.

Steg 2

Still inn på det faktum at du vil være den første til å ta et skritt mot tilnærming, siden en jomfrukvinne er beskjeden og foretrekker det klassiske ordtaket "en mann må handle." Men husk at det å være for aktiv skremmer Jomfruen, så overgangen fra vennskap til kjærlighet skal være treg og romantisk.

Trinn 3

Hvis du har noe ekstraordinært talent, vil dette også hjelpe deg med å vinne et kvinnes hjerte. Selvfølgelig, hvis du ikke bruker gaven din til ulovlig, vulgær osv. formål.

Trinn 4

Vær oppriktig, velvillig, galant når du kommuniserer med en jomfrukvinne. Vær ikke bare oppmerksom på ordene dine, men også på utseendet ditt. Denne kvinnen elsker menn kledd med en nål. Hun vil bokstavelig talt sette pris på deg fra topp til tå. Renslighet og ryddighet er ikke bare en kvinnes prioritet. Disse egenskapene gir ut en sann mann av en intellektuell. Men denne mannlige typen skal ikke forveksles med narsissistiske kjekke menn som stadig erobrer kvinners hjerter. Jomfruen omgår slike menn, slik hun ser gjennom essensen deres.

Trinn 5

Når du inviterer en jomfrukvinne på date, planlegg alt på forhånd. Vær oppmerksom på at hun ikke liker støyende diskoteker, nattklubber og barer. Bedre få to billetter til en operasangerkonsert eller et teater. Denne innstillingen vil forkorte din vei til hjertet til din elskede. Og hvis du viser en jomfrukvinne som du vet hvordan du kan spare, men i moderasjon, må du vurdere at du er praktisk talt på ditt mål.

Anbefalt: