Hvordan Lage En Sterk Amulett

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Sterk Amulett
Hvordan Lage En Sterk Amulett

Video: Hvordan Lage En Sterk Amulett

Video: Hvordan Lage En Sterk Amulett
Video: СУПЕР-КОТ СТАЛ ПРОСТЫМ КОТОМ! Бражник ПОХИТИЛ Кота Нуара! ЛЕДИБАГ в реальной жизни! 2024, April
Anonim

Det er ikke alltid lett å bedømme fordelene med amuletter, men å lage en sterk amulett med egne hender er ganske enkelt. En av typene av slike magiske gjenstander er universelle amuletter fra skade, ondt øye, fra forskjellige problemer som beskytter familien og eieren mot ulykke.

Hvordan lage en sterk amulett
Hvordan lage en sterk amulett

Hva er amulettene?

Hvis du har et ønske om å lage en talisman med egne hender, for å beskytte deg selv og familien din mot skade, det onde øyet, eller bare for å tiltrekke deg litt flaks for deg selv, så må du først og fremst gjøre deg kjent med typer eksisterende magiske gjenstander:

• Lærveske. En slik sjarm henges på døren og vindushåndtakene for å unngå at onde ånder dukker opp. Denne magiske gjenstanden skal ikke henges der den ofte blir rørt av hendene.

• Metallamulett. Ringer laget av edle metaller som gull og sølv henges best i hjørnene på rommene, vekk fra nysgjerrige øyne. Du kan lage sjarm av bronse og kobber i form av en mynt eller en hvilken som helst annen liten ting.

• Motanka dukke. Talisman vil beskytte helsen til familien, samt bevare husets velvære og kvitte seg med ødeleggelse. Det er best å sette rulledukka på et iøynefallende sted.

• Steinoppheng. Det er bedre å lage en slik beskyttende amulett av dyrebare eller halvedle naturstener, siden det er de som har styrken og energien som kan beskytte mot skade. Innvendige dørhåndtak er ideelle for oppheng av steinhengsler.

• Hestesko. Det er aldri mange av dem. Det skjedde siden eldgamle tider at hesteskoen fungerte som en appell for lykke og lykke. Det antas at hvis du henger en hestesko ved inngangen, beskytter åndene som bor i huset mer aktivt eierne, deres liv og fred.

Tips for å lage magiske gjenstander

For å kunne lage en talisman, må du følge rådene som ble igjen fra våre forfedre. Dette vil bidra til å skape det mest effektive magiske elementet.

• Positive tanker og holdninger. Under fremstillingen av amuletten er det viktig å være oppmerksom på humøret ditt, siden denne energien vil bli absorbert i amuletten. Derfor er det veldig viktig å være oppmerksom på følelsene dine og prøve å konsentrere deg bare om de lyse øyeblikkene.

• Skjæring og stikking av gjenstander. Det er en tro at hvis du lager en talisman ved hjelp av skjærende og gjennomborende gjenstander, blir den magiske kraften til objektet betydelig redusert.

• Det er best å lage en sjarm med egne hender. Effektiviteten og kraften til magiske gjenstander oppnås bare med eget håndarbeid. Du må lage en talisman som en gave så oppriktig som for deg selv. Å motta den som en gave, er det viktig å være trygg på oppriktigheten til den som gir.

Med viss kunnskap vil det ikke være vanskelig å lage en sterk amulett med egne hender.

Anbefalt: