Hvorfor Drømmer Krigen

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Drømmer Krigen
Hvorfor Drømmer Krigen

Video: Hvorfor Drømmer Krigen

Video: Hvorfor Drømmer Krigen
Video: Hvorfor tør du ikke følge dine drømmer? 2024, April
Anonim

Generelt sett blir en krig eller fiendtligheter sett i en drøm forklart som en tilstand av levende uttrykt intern konflikt, en tilstand av aggresjon, misnøye med seg selv og livet.

Hvorfor drømmer krigen
Hvorfor drømmer krigen

Ser du krig i en drøm: er det grunn til bekymring?

Hvis du i en drøm så en krig, mest sannsynlig en slik drøm minnet deg om et mareritt, og som du vet, er det få som liker å se redsler, spesielt hvis du deltok i kampen, drepte folk i denne drømmen og var ikke en ekstern observatør av militære operasjoner. Krig er alltid sorg og sorg, ødeleggelser, sammenbrudd i verden. Du bør imidlertid ikke unødvendig gi denne drømmen for mye tragisk mening, men du må prøve å finne ut hva en slik drøm kan bety for deg eller din familie.

Krig i en drøm: et godt eller dårlig varsel?

I god forstand er en krig i en drøm en endring i livet, nye viktige hendelser som kan endre livet ditt til det bedre.

For at dette skal skje, anbefaler noen seere å sette en gullørering inn i øret når de tolker denne drømmen, og ikke klippe neglene i omtrent en uke.

I en ikke veldig god forståelse blir krig i en drøm et symbol på en savnet mulighet. Og nå gjenstår det å tenke nytt liv, hvile og gjenopprette tapt styrke. For å ikke forverre situasjonen deres, anbefales folk å mate ville dyr.

Krigen sett i en drøm forklares som forestående problemer eller til og med muligheten for bedrag. Hvis en militær ser denne drømmen, vil han ha en kampanje, militære konflikter, og for en vanlig person er dette en mulighet til å forbedre noe i et bestemt område av livet.

I følge N. Grishinas drømmebok er krig i en drøm forbundet med lykke i kjærlighet eller restitusjon etter langvarig sykdom.

For å finne ut hvor nøyaktig en drøm kan tolkes, må du ta hensyn til dagen og tiden da du drømte om den. Krig kan bety både familieforstyrrelse og livet generelt. Hvis en ung kvinne drømmer om krig, er det mulig at de stygge karaktertrekkene til hennes utvalgte vil åpne seg foran henne. Hvis en krig i en drøm ender med seier, betyr det at harmoni, fred og harmoni vil bli etablert i livet.

Sigøynerne har sin egen forklaring på krigen i drømmer: en skandale, en krangel, hvor akkurat du vil spille en nøkkelrolle. I en gammel fransk drømmebok er krig et fredelig liv, fred og tilfredshet. I den engelske drømmeboken er krig en ny vending i livet ditt, en varsel om en avgjørende hendelse som vil forstyrre freden. Utspekulering av dine motstandere, forverring av din økonomiske tilstand, helseproblemer er mulig. Kineserne mener at tolkningen avhenger av hendelsene som ble sett i drømmen. For eksempel er å beseire fiender forutse rikdom, karriereutvikling og suksess i virksomheten.

Anbefalt: