Lyngens Magiske Egenskaper

Innholdsfortegnelse:

Lyngens Magiske Egenskaper
Lyngens Magiske Egenskaper

Video: Lyngens Magiske Egenskaper

Video: Lyngens Magiske Egenskaper
Video: LYNGEN ALPS: Breakdowns u0026 Adventures along Norway's MOST SCENIC mountain range //EPS.10 EXPED. NORTH 2024, April
Anonim

"Foryngende urt", "urten som skjenker udødelighet" - slik kalles den magiske lyngen ofte. Den eviggrønne busken ble en gang æret av druidene, og i Norge den dag i dag er den en nasjonal plante. Lyng brukes i matlaging, folkemedisin og også i magi, fordi planten er utstyrt med fantastiske magiske egenskaper.

Lyng
Lyng

Lyng vokser i forskjellige deler av verden. I Russland er anlegget utbredt i Sibir, så vel som i den europeiske regionen i landet. Du kan finne kratt med busker, som kalles lyngviltmarker, i barskoger, i sandlige lavland, i sumpete områder.

I lang tid har healere og healere henvendt seg til denne planten for å få hjelp. Lyng påvirker magisk nervesystemet, beroliger en person, lindrer angst og nevrotisk tilstand. Midler basert på denne planten bekjemper søvnløshet, overarbeid og betennelsesprosesser i kroppen.

Lyngens magiske egenskaper har vært kjent fra uminnelige tider. Det antas at busken har en veldig myk, kald aura, som "kjøler ned" følelser og klargjør bevisstheten. Lyng er i regi av Venus og er forbundet med vannelementet. Som en personlig amulett, bør den velges spesielt av mennesker født i september og oktober.

Heather viktigste magiske evner

En pen busk med duftende små blomster er en plante som hekser, sjamaner, magikere og synske elsker veldig mye. Heather hjelper til med å komme inn i den nødvendige transe-tilstanden under meditativ eller magisk praksis, den avslører psykiske evner og våkner, stimulerer intuisjon, framsynsgaven.

Hvis du legger en pose lyng under puten, kan du glemme dårlige drømmer for alltid. I tillegg beskytter planten den sovende personen, og hjelper også til å lære å håndtere drømmer. Mennesker som inhalerer lukten av lyng før leggetid, ser ofte profetiske drømmer om natten.

En busk er etterspurt under spiritistiske seances. Han hjelper til med å åpne portene for den andre verden, for å komme i kontakt med de dødes sjeler.

Lyng
Lyng

I lang tid har lyngplanten vært kjent som en veldig sterk naturlig amulett. Bush-grener beskytter mot magiske effekter (skade, ondt øye, forbannelser, kjærlighetsbesvartninger, problemer og så videre), fra energivampyrer. Hvis du henger en bunke med magisk lyng over inngangsdøren, kan ingen ond person krysse terskelen til leiligheten. I tillegg vil lyng beskytte mot tyveri, innbrudd, branner og andre uforutsette negative forhold.

På langtur bør du legge lyngblomster eller noen kvister i kleslommen. Den naturlige talismanen vil beskytte deg under en lang reise, vil hjelpe deg med å komme hjem uten forsinkelser og problemer. Lyng som en talisman anbefales for jenter og kvinner. Det vil beskytte deg mot vold.

Blant de magiske egenskapene til lyng bemerkes evnen til en busk til å tiltrekke seg penger. For å forbedre din økonomiske situasjon med dette anlegget er det nok å legge blader eller tørkede lyngblomster i lommeboken.

Den magiske busken tiltrekker lykke og suksess. Når du går til et intervju eller noen viktige forhandlinger, vil det være nyttig å ta en lyngkvist med deg. Anlegget vil bidra til å oppnå målet, samt gi eieren den gaven av veltalenhet, gjøre en person åpen, kommunikativ og positiv.

Ved hjelp av lyng kan du rense rom for å bli kvitt negativ energi, alt ondskap og essenser fra den subtile verdenen. Lyngrøyk vil også tiltrekke seg harmoni i huset, "spre" stillestående energi, forbedre humør og velvære.

Anbefalt: