Hvordan Lære å Tegne Fra Et Fotografi

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Tegne Fra Et Fotografi
Hvordan Lære å Tegne Fra Et Fotografi

Video: Hvordan Lære å Tegne Fra Et Fotografi

Video: Hvordan Lære å Tegne Fra Et Fotografi
Video: Tegne et ansikt fra et bilde 2024, April
Anonim

Det er ikke mange som er heldige nok til å ha talentet til en kunstner, men noe håndverk kan læres hvis du virkelig vil. Og det er fullt mulig å lære å tegne fra et fotografi, og vite noen regler. Derfor, selv om en person aldri har hentet en blyant før, er det ikke nødvendig å fortvile.

Hvordan lære å tegne fra et fotografi
Hvordan lære å tegne fra et fotografi

Det er nødvendig

to enkle blyanter med forskjellig mykhet, et viskelær, et ark Whatman-papir, et foto for tegning, en lang linjal for å tegne

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg bildet du vil kopiere. Forbered deretter tegningspapiret ditt. Fest et ark Whatman-papir med tape til et ark kryssfiner slik at du kan tegne ved å plassere tegningen foran deg, siden hvis du legger tegningen vannrett, vil bildeforvrengning oppstå

Steg 2

Prøv å bruke rutenettmetoden. Lag en kopi av det valgte bildet, tegn et rutenett på det, og del bildet i celler av en størrelse som er praktisk å tegne. Gjør dette også med papiret ditt.

Trinn 3

Skiss over de resulterende kvadratdelene av bildet, og vis dem celle for celle på et stykke Whatman-papir. …

Trinn 4

Det er andre tegneteknikker også.

Merk plasseringen av den fremtidige tegningen på arket med lette streker. Dette vil bidra til å beholde komposisjonen og ikke gå utover Whatman-papiret.

Trinn 5

Velg de enkelte delene av det avbildede objektet på bildet, for eksempel hode, armer, øyne. I dette tilfellet, ikke glem å respektere proporsjonene.

Trinn 6

Bestem de lyse og mørke stedene i bildet, skyggelegge dem med lys skyggelegging. Dermed vil du velge skyggen og lyset på bildet. Husk at mørke steder er tegnet helt i begynnelsen, lyse - på slutten.

Trinn 7

Gå til detaljering av bildet. Ikke glem at den sentrale delen av bildet skal være lysere enn bakgrunnen. Legg vekt på visse detaljer på tegningen, det kan være øyne, nese eller smil. Gjør disse detaljene mest kontrasterende. Når hoveddetaljene er ferdige, begynner du å tegne resten av tegningen, noe som gjør den mindre kontrasterende.

Trinn 8

Fjern overflødig fra bildet: Bruk viskelæret til å myke opp visse områder av bildet og fjerne smuss. Legg til skyggelegging eller mal hovedbakgrunnen til bildet.

Trinn 9

Ta en titt på tegningen din. Match det med bildet og legg til noen detaljer om nødvendig.

Anbefalt: