Hvordan Lage Et Uvanlig Halskjede

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Uvanlig Halskjede
Hvordan Lage Et Uvanlig Halskjede

Video: Hvordan Lage Et Uvanlig Halskjede

Video: Hvordan Lage Et Uvanlig Halskjede
Video: 1001 PERLE/ Justerbar knude / adjustable knot/ Lav selv smykker 2024, April
Anonim

Hvis du vil diversifisere bildet ditt og legge til lyse farger i det, foreslår jeg at du lager et uvanlig halskjede med egne hender. Materialer for å lage smykker kan være veldig forskjellige: fra blonder til en unødvendig T-skjorte.

blonder halskjede
blonder halskjede

Bruksanvisning

Trinn 1

Blonder halskjede. Vi tar dekorative ledninger i to farger og perler på en tråd. Disse kan kjøpes i en håndverksbutikk. Vi måler lengden på en gang i en halvcirkelform, slik at det senere ikke er unødvendige buler og vi binder endene av ledningene sammen med en tråd. Nå må du sy ledningene med en dekorativ søm slik at de holder tett sammen og ser ut som en helhet. Dette kan gjøres med en floss av en kontrastfarge. Deretter syr vi flere store rhinestones og fester låsen.

Bilde
Bilde

Steg 2

Halskjede laget av lær. Ta et lite stykke skinn og legg ut forskjellige halvperler og store rhinestones etter eget ønske. Vi limer dem på huden med et spesielt lim for å jobbe med lærvarer. Deretter trimmer du overflødig hud og gir halskjedet en vakker form. Vi fester bånd fra et matchende satengbånd. Ferdig!

Bilde
Bilde

Trinn 3

Halskjede fra en gammel T-skjorte. Klipp strimler 2-3 cm brede fra T-skjorten og strekk dem. Deretter strenger vi perler på dem. Perlene skal feste seg tett til stoffet, ikke bevege seg ut. Når flere strimler med perler er klare, må du feste endene sammen og feste til båndstrimlene enten med nål og tråd, eller bare knytte. Deretter kutter vi ut to små firkanter fra samme stoff, smør dem med lim og masker stedene der stripene er festet. Ferdig!

Anbefalt: