Når Oppfølgeren Til Fifty Shades Of Grey Kommer Ut

Når Oppfølgeren Til Fifty Shades Of Grey Kommer Ut
Når Oppfølgeren Til Fifty Shades Of Grey Kommer Ut

Video: Når Oppfølgeren Til Fifty Shades Of Grey Kommer Ut

Video: Når Oppfølgeren Til Fifty Shades Of Grey Kommer Ut
Video: Fifty Shades Darker: Love in an elevator (HD CLIP) 2024, April
Anonim

Arbeidet med oppfølgeren til den kontroversielle filmen begynte på Universal Pictures lenge før den offisielle utgivelsesdatoen for den første delen av "Fifty Shades of Grey" ble kunngjort. Og selv om filmen starter på billettkontoret først i februar 2015, er det allerede klart at filmstudioet med sine kommende avgifter ikke bare vil kunne dekke alle produksjons- og markedsføringskostnader, men også å få et solid overskudd fra teip.

Når vil oppfølgeren til filmen bli utgitt
Når vil oppfølgeren til filmen bli utgitt

Populariteten til boken "Fifty Shades of Grey" er ganske enkelt kolossal - hittil har den solgt i over 70 millioner eksemplarer over hele verden. Denne romanen når det gjelder salgshastighet overgikk ikke bare Harry Potter-historien fra J. K. Rowling, men også den berømte vampyresagaen av Stephenie Meyer. Derfor, fra filmskapernes side, er det ganske berettiget å vente på enestående billettkontokvitteringer, og også deretter å strekke filmatiseringen i tre og muligens fire filmer.

Regissøren av båndet, Sam Taylor-Johnson, kunngjorde på et møte med romanens fans at begge oppfølgerbøkene ville bli omgjort til filmer. Det er også allerede kjent: utøverne av hovedrollene Dakota Johnson (student Anastacia Steele) og Jamie Dornan (millionær Christian Gray) har signert kontrakter om å delta i alle oppfølgerne av Fifty Shades of Grey. Dermed er det de som vil legemliggjøre bildene av heltene sine i de påfølgende delene.

Det er ingen offisiell informasjon om hvem som skal skrive manuset "Fifty Shades Darker" (dette er navnet på fortsettelsen av den skandaløse romanen). Forfatterne av det første båndet var Kelly Marcel og Erica Leonard James selv, forfatteren av den oppsiktsvekkende historien. I tillegg er det fortsatt et mysterium hvem som skal spille rollene til de nye karakterene i filmen: Leila (Christians tidligere partner), Jack Hyde (Anastacias sjef) og Elena Lincoln (Mrs. Robinson). Skaperne planlegger å begynne å filme "50 Shades Darker" i juni i år, og premieren skal finne sted etter foreløpige data i mars 2016. Alle fans av "Fifty Shades" kan bare vente og håpe at bildet vil oppfylle disse forventningene.

Anbefalt: