Hvordan Lære å Lese Hånden Din

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Lese Hånden Din
Hvordan Lære å Lese Hånden Din

Video: Hvordan Lære å Lese Hånden Din

Video: Hvordan Lære å Lese Hånden Din
Video: Sy bukse etter mønster og tilpass den til din kropp! 2024, April
Anonim

Palmistry er den eldgamle kunsten å lese skjebnen for hånd. Mange nasjonaliteter hadde sine egne spesifikke lesemetoder. De var stort sett de samme. Forskjellen kan bare være i små linjer. Selv om de ble tolket riktig. Faktum er at noen palmister så en kombinasjon, mens andre - en helt annen. For å lære å lese hånden, er det verdt å vite minst tre hovedlinjer for en start, som nå vil bli diskutert.

Hvordan lære å lese hånden din
Hvordan lære å lese hånden din

Bruksanvisning

Trinn 1

En reservasjon blir umiddelbart innrømmet - de gjetter ikke ved hånden. Fortune telling på kaffegrut og tarotkort. Skjebnen leses langs linjene på hendene. Dette er på ingen måte relatert til spå fortelling. Lesing utføres på den gående hånden. Det vil si at hvis en person er høyrehendt, bør informasjon om ham leses fra høyre hånd. Hvis henholdsvis venstrehendt, med venstre. Det antas at informasjon om et gitt liv er skrevet på gangarmen. Tidligere liv er skrevet på andre hånd.

Steg 2

Det er tre store linjer på håndflaten, som nevnt ovenfor. De kalles "hjertelinje", "hodelinje" og "livslinje". I tillegg til disse tre hovedlinjene, kan du se mange mindre linjer, og et stort antall små linjer. Hvis du nettopp har begynt å bli kjent med håndflaten, bør du ikke straks spraye i mellomstore og små linjer. Først må du mestre de grunnleggende.

Trinn 3

Så hjertets linje. Den ligger i håndflaten vinkelrett på fingrene. Og nærmere dem. På denne linjen bestemmer de hva slags karakter en person har i forhold til kjærlighet. Enten han er en egoist som krever å elske seg selv, eller en altruist som vil gi sin kjærlighet til alle gratis - alle er på denne linjen.

Trinn 4

Hovedlinje. Den ligger rett under hjertelinjen. Også vinkelrett på fingrene. Denne linjen bestemmer hvordan den menneskelige hjerne fungerer. Dette refererer til hans evner og tilbøyeligheter. Hvis hodelinjen går til høyre bak pekefingeren (for eksempel tar vi en høyrehendt person med en passende gående hånd), så er denne personen iboende i humaniora. Hvis linjen går til venstre, bak lillefingeren, betyr dette at tilbøyeligheten er mer mot tekniske disipliner.

Trinn 5

Livslinje. Det er en populær tro på at jo lenger du vil leve, jo lenger vil du leve. Jeg skynder meg å skuffe. Denne linjen påvirker ikke forventet levealder på noen måte. Meningen er feil. På livets linje kan du finne ut hvilke farer som kan vente - helse, familie eller økonomi. Du kan se dette ved å se på mellomrommet mellom tommelen og livslinjen. Jo tydeligere linjene vises der, jo mer alvorlig kan det mulige spørsmålet være.

Trinn 6

Palmister hevder at linjene på hånden endres hver dag, avhengig av våre handlinger. Og at det er mulig å lese bare en av hundrevis av utviklingsveier. Den som mest sannsynlig er gitt hendelsesforløpet. Alt kan imidlertid endres.

Anbefalt: