Hvordan Spille Mortal Kombat På Sega

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Spille Mortal Kombat På Sega
Hvordan Spille Mortal Kombat På Sega

Video: Hvordan Spille Mortal Kombat På Sega

Video: Hvordan Spille Mortal Kombat På Sega
Video: Ultimate Mortal Kombat 3 / Ультиматум Мортал Комбат 3 (((SEGA,Genesis))) 2021 :) 2024, April
Anonim

For noen år siden var datamaskiner sjeldne, og den yngre generasjonen ble underholdt med konsoller. En av de første konsollene var "Dandy" og "Sega". "Dandy" var mer primitiv og plottet med spill og grafikk, så mange valgte den andre konsollen. Det klassiske Sega-spillet var Mortal Kombat, som samlet en mengde mennesker rundt seg. Alle ønsket å måle styrke med hverandre. Etter så mange år er dette spillet fortsatt populært på denne konsollen, til tross for moderne dataspill.

Hvordan spille Mortal Kombat på Sega
Hvordan spille Mortal Kombat på Sega

Bruksanvisning

Trinn 1

Koble til styrespaken. Det vil være mer praktisk å spille på den originale konsollen eller på Sega-emulatoren med styrespak. Dette skyldes at det er praktisk å plassere knappene, hvis kombinasjoner vil være lettere å utføre med dødsfall, supertreff, leddbånd. Kontrollen består av fire bevegelsesknapper: opp, ned, venstre, høyre. Og seks handlingsknapper. Den nederste raden med knappene A, B, C. Den brukes når du utfører grunnleggende slag og lenker. Den øverste raden med X-, Y-, Z-knappene brukes til noen bunter og drepte.

Steg 2

Start spillet. Umiddelbart må du velge fighter. De som er kjent med det dødelige kombatuniverset vet hvordan karakterene er forskjellige. Det er ingen stor forskjell for spillingen. De har alle samme tilgang på kombinasjoner og supertreff. De skiller seg bare i eksterne effekter. Det er også krigere med fordeler. De er vanligvis sjefer og er utenfor spillerens grenser. Dette er Motaro og Shao Kahn. Trollmannen "Shang Tsung" har evnen til å forvandle seg til andre krigere. For en erfaren spiller er dette en stor fordel. "A" -tasten for alle doytsov har betydningen av et slag, "B" -tasten til et spark. Ved å trykke på "C" -tasten slås enheten på. Resten av tastene brukes i kombinasjon til kombinasjoner og akkorder.

Trinn 3

Etter å ha valgt en jagerfly velger du en kolonne med jagerfly. Turneringen begynner. Det er to runder totalt, der du må vinne. Hvis du tegner, blir det gitt en tredje runde der vinneren blir bestemt. Det er veldig vanskelig å drepe fienden med enkle treff, så du må bruke kombinasjoner og superhits. Her er noen spilleliste og slag: Shang Tsung

Combo: Back, Back + X;

Bunt: X, X, A, bak + Z;

Jax

Kombinasjon: Bakover, Frem + X;

Pakke: Z, Z, Back + Z;

Dødsfall: Y, B, Y, Y, C;

Liu Kang

Combo: Forward, Forward + X;

Sykkel: hold C;

Pakke: X, X, bak + A;

Dødsfall: fremover, fremover, nedover, nedover, S;

Under null

Combo: Down, Forward + A;

Pakke: X, X, Back + Z;

Dødsfall: Rygg, Rygg, Ned, Rygg, Y.

Dødsfall kan bare utføres etter å ha beseiret fienden for andre gang. Kombinasjonen av dødsfall må presses veldig raskt, og så kan du nyte en spesiell måte å drepe fienden på.

Anbefalt: